Νέα απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας Master of Science Marine Engineering Management των αποφοίτων του New York College με τα πτυχία ελληνικών Πανεπιστημίων

17/01/2018

Άκουσε το άρθρο

Νέα απόφαση της ισοδυναμίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων του μεταπτυχιακού Master of Science Marine Engineering Management του University of Greenwich με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών που απονέμονται από τα ελληνικά κρατικά πανεπιστήμια χωρίς επιπλέον εξετάσεις ή πρακτική άσκηση έχει ήδη ανακοινωθεί από το ΣΑΕΠ του υπουργείου Παιδείας, στους αποφοίτους του New York College, ανακοινώθηκε σήμερα από το Κολλέγιο.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κολλέγιο:

Α. Έως τώρα πολλά προγράμματα του New York College έχουν λάβει αναγνώριση ισοδυναμίας επαγγελματικών δικαιωμάτων και στα Βρετανικά αλλά και στα Αμερικανικά πτυχία, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης από το New York College”.

Β. Η αναγνώριση της ισοδυναμίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των παραπάνω προγραμμάτων του New York College δίνει το δικαίωμα στους κατόχους των πτυχίων αυτών να εργαστούν στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους αποφοίτους των ελληνικών κρατικών πανεπιστημίων.

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ