Διάταξη για τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης

29/12/2018

Ενημερώθηκε: 30/12/2018, 10:45

Άκουσε το άρθρο

Α. Οι υπάλληλοι που είχαν διοριστεί, μεταταγεί ή μεταφερθεί στην ενιαία Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης, εντάσσονται οργανικά, ύστερα από υπεύθυνη δήλωσή τους, η οποία κατατίθεται υποχρεωτικά στο αρμόδιο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού εντός δέκα (10) ημερών, εκδηλώνοντας οριστικά και αμετάκλητα την προτίμησή τους είτε για τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς είτε για τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης.

Β. Μετά την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας, εκδίδεται διαπιστωτική πράξη για την οριστική υπαγωγή της οργανικής τους θέσης στη Γενική Γραμματεία της επιλογής τους, η οποία δεν δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα παραπάνω προβλέπει διάταξη (άρθρο 41)    του Σχεδίου Νόμου “Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις”, που κατατέθηκε, προς ψήφιση, στη Βουλή.

 

Σχόλια (1)

@ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟυ
|

και έτσι κύριε Γενικέ Γραμματέα θα βολέψουμε όλους τους κομματικούς φίλους μας ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ