Έγγραφο-οδηγία “Γκίκα”: Προτεραιότητα στη Γ’ τάξη Λυκείου για την κάλυψη κενών θέσεων εκπαιδευτικών

“Σε περίπτωση που έχει ενδεχομένως καθυστερήσει για οποιονδήποτε λόγο η διάθεση Εκπαιδευτικών σε Λύκεια, να γίνει άμεσα η τοποθέτησή τους”

06/01/2021

Ενημερώθηκε: 06/01/2021, 23:34

Άκουσε το άρθρο

Έγγραφο προς όλους τους τους Διευθυντές Λυκείων και Διευθύνσεων εκπαίδευσης απέστειλε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Σίσσυ Γκίκα με το οποίο τους  καλεί να δώσουν   “προτεραιότητα στην κάλυψη των τυχόν κενών θέσεων στη Γ’ τάξη Λυκείου, και ειδικότερα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, για την αρτιότερη προετοιμασία των μαθητών/μαθητριών” στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η κ. Γκίκα ζητά επίσης “Σε περίπτωση που έχει ενδεχομένως καθυστερήσει για οποιονδήποτε λόγο η διάθεση Εκπαιδευτικών σε Λύκεια, να γίνει άμεσα η  τοποθέτησή τους” στα κενά εφόσον αυτά υπάρχουν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Σχόλια (7)

Μητέρα
|

Ας δουμε και το θέμα να μην δοθούν καθόλου εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς. Ήδη όλοι μας περνάμε δύσκολα, ειδικά στα ψυχολογικά μας και οι κυρίες με το ζόρι εκεί να βάλουν τράπεζα και βάση εισαγωγής..να μην εφαρμοστεί τπτ από αυτά, να περάσουμε το τόσο σοβαρό θέμα υγείας όσο το δυνατό πιο ανώδυνα. Κύριες μου δεν είναι μόνο τα κενά, που γνωρίζετε καλά ότι υπάρχουν, γενικά δημιουργείτε πίεση και αν συνεχίσετε έτσι από το υπουργείο η χύτρα θα σκάσει.

Ελενη
|

Δυστυχώς το υπουργείο πιστεύει ότι με επικοινωνιακά παιχνίδια σώζει την κατάσταση. Όλο αυτό τον καιρό ακούγαμε ότι δεν υπάρχουν κένα και ότι η ύλη προχωράει κανονικά με την τηλεκπαίδευση. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.
Το έχω ξαναγράψει, η κόρη μου στην Α λυκείου δεν κάνει χημεία από αρχές Νοεμβρίου και στα αρχαία λόγω προβληματικής σύνδεσης της καθηγήτριας έχουν χαθεί πολλές ώρες.
Παρόλα αυτά το υπουργείο επιμένει να εφαρμόσει και την Τράπεζα θεμάτων από φέτος, αντί να μειώσει την ύλη σε όλες τις τάξεις και να κάνει παράταση του έτους , δίνοντας χρόνο να καλυφθεί περισσότερη ύλη αντί για τις εξετάσεις.
Όταν αγνοείς την πραγματικότητα έρχεσαι τελευταίος και καταιδρωμενος με θύματα μονίμως δυστυχώς τα παιδιά μας.

φιλελεύθερος
|

Προτεραιότητα και στην Α Λυκείου αν είναι να τρέξει η τράπεζα θεμάτων από φέτος. Οι μαθητές που πλήττονται περισσότερο είναι αυτοί που δεν έχουν να επενδύσουν στην ψηφιακή τεχνολογία. Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα του υπουργείου να τρέξει την τράπεζα θεμάτων από φέτος. Κάνω φυσική και βιολογία προσανατολισμού στη Γ Λυκείου. Η ύλη της Γ πάει καλά. Το πρόβλημα μου είναι η ύλη της Α τάξης.

ΑΡΗΣ
|

κενά 06 ΙΑΝ 2021 23:12

ΑΥΤΌ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ : ΑΝΕΜΟΓΚΆΣΤΡΗ.
ΚΕΝΆ ΤΈΤΟΙΑ ΕΠΟΧΉ ;
ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
ΛΊΓΟ ΤΣΊΠΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ;
ΑΚΟΎΕΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ;

Μαθητής Γ' Λυκείου
|

Νωρίς το θυμήθηκαν... Όπως και για την ύλη που θα περικοπεί αφού εμείς την έχουμε "βγάλει" 2-3 φορές!

thitis
|

... "στην κάλυψη των τυχόν κενών θέσεων στη Γ’ τάξη Λυκείου, και ειδικότερα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα"!!!
...δηλαδή 6/1/21 μπορεί να υπάρχουν κενά στα Λύκεια;;;;
...και αν υπάρχουν, το υπουργείο δεν το γνωρίζει;;;;
Κατά τα άλλα η τράπεζα και η αξιολόγηση είναι το πρόβλημά σας!!!
Ντροπή και αίσχος!!!

κενά
|

μα πώς γίνεται να υπάρχουν κενά τον μήνα Δεκέμβριο; έμειναν όλες οι εκπαιδευτικοί έγκυοι;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ