Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε το ΔΙ.ΠΑ.Ε. με το Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ

13/02/2024

Άκουσε το άρθρο

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) και  το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε.), για την υποστήριξη του προσωπικού, και των εργαζομένων και άνεργων φοιτητών και αποφοίτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε..

 Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρύτανης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Καθηγητής Σταμάτης Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος του ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε., Γιάννης Παναγόπουλος.

Το μνημόνιο προβλέπει τη σύναψη συνεργασίας και συνένωση δυνάμεων για την ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων εξειδικευμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης του προσωπικού του ΔΙ.ΠΑ.Ε. καθώς και των εργαζομένων και άνεργων φοιτητών και αποφοίτων του, με έμφαση σε θέματα:

  • Κοινωνικής ασφάλισης 
  • Εργασιακών σχέσεων 
  • Απασχόλησης. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης των Πρυτανικών Αρχών του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και των εκπροσώπων του ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε., συζητήθηκαν οι στόχοι και οι σκοποί της μεταξύ τους συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας θα ξεκινήσουν άμεσα δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως  ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής από το ΙΝ.Ε/ Γ.Σ.Ε.Ε., σε συνεργασία με το ΔΙ.ΠΑ.Ε..

 Ο Πρύτανης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σταμάτης Αγγελόπουλος, οι αντιπρυτάνεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε. κ.κ. Στέλιος Ξανθός και Βασιλική Βρανά, ο υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης κ. Παναγιώτης Κασσιανίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και εκπρόσωποι του ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε.

Τα εργαστήρια, με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου2024 και θεματολογία που αφορά στη διαχείριση του εργασιακού άγχους, απευθύνονται σε εργαζόμενους και ανέργους φοιτητές και αποφοίτους.

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ