Εξηγώ στους μαθητές μου γιατί η Δια-βούλευση είναι Δια-δούλευση

25/04/2018

Ενημερώθηκε: 26/04/2018, 06:46

Άκουσε το άρθρο

Στους μαθητές μου, στην ενότητα της Πολιτικής Παιδείας της Β΄Λυκείου, που αναφέρεται στην Δημόσια Διαβούλευση  Νομοσχεδίων , τους εξηγώ γιατί της έχουν δώσει λάθος όνομα.

Μάλλον πρόκειται για δυσλεξικό νομοθέτη ο οποίος αντί να γράψει στο νόμο το γράμμα  δ έγραψε το γράμμα β. Δεν πρόκειται για Δια-βούλευση, αλλά για Δια-δούλευση!!!

Στάθης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

κο @Πλατάρο Γιάννη
|

Κύριε Πλατάρο.Ασχολείστε με τα ελάσσονα ενώ μας πνίγουν τα μέγιστα.Βέβαια εκπαιδευτικός είστε και αυτό είναι ο τομέα σας.Θα διαφοροποιηθώ όμως στο θέμα.Το Σάββατο περνούσα από το Πύθιο.Το βράδι με την σχετική ησυχία άρχιζε ο θόρυβος από την απέναντι πλευρά του Έβρου.Οι κάτοικοι ήξεραν γιατί γίνεται κάθε βράδυ.Μετά από λίγη ώρα εκατοντάδες ,πως να τους χαρακτηρίσω;,περνούσαν με βάρκες και εμφανίζονταν στο χωριό.Ένα χωριό που λόγω μετανάστευσης έχει πολλούς ηλικιωμένους που φοβούνται γιατί τους βρίσκουν στις αυλές τους.Αυτό γίνεται κάθε βράδυ και μετά όλοι κατευθύνονται ήσυχα και ανεμπόδιστα σαν να είναι στη χώρα τους και χωρίς να τους σταματάει κανείς προς Θεσσαλονίκη.Η Ελλάδα τελειώνει κε Πλατάρο και ασχολούμαστε με ...τρίχες(συγνώμη για την λέξη).Το ερώτημα όμως κε Πλατάρο είναι άλλο.Λίγα μέτρα παραπάνω είναι το τριεθνές.Γιατί όλοι αυτοί δεν πάνε στην Βουλγαρία;Γιατί κε Πλατάρο συλλαμβάνονται και επαναπροωθούνται την ίδια στιγμή και συνεπώς επειδή το ξέρουν δεν πάνε.Και η Βουλγαρία είναι όμως μέλος της Ε.Ε. και τα περί αιτήσεων ασύλου κλπ δεν τα εφαρμόζουν αδιαφορώντας πλήρως για το ότι λέει η ΕΕ και δεν τους κάνουν τίποτε γιατί δεν χρωστάν για να τους εκβιάζουν.Σήμερα είδα δε την τρίτη προσαγωγή με χειροπέδες των στρατιωτικών μας στο τουρκικό δικαστήριο που απέριψε για μια ακόμη φορά την αίτηση αποφυλάκισης τους.Με χειροπέδες,αξύριστοι και κουρασμένοι.Τι εξευτελιστικό μήνυμα για τον ελληνικό στρατό περνά στην τουρκική και βαλκανική κοινή γνώμη;Και μετά αναρωτιούνται γιατί κανείς ,ακόμη και βαλκάνιος, δεν υπολείπτεται την χώρα μας.Ακόμη και οι Σκοπιανοί μας δουλεύουν .
Σωστά γράφετε κύριε Γιάννη αυτά που γράφετε αλλά σε μια τέτοια χώρα ,που τείνει προς αυτοεξαφάνιση ,δεν αξίζει τίποτε.Η χώρα έχει τελειώσει και μην περιμένουν οι διάφοροι σχολιαστές να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με επίσημα στοιχεία 36.600 ιθαγένειες μόνο το 2016.Πολλαπλάσιους το 2017 και δεν έχουν τελειωμό.Αυτοί τι λέτε να ψηφίσουν σαν δείγμα ευγνωμοσύνης;

Πλατάρος Γιάννης
|

Το νομοσχέδιο:
*** ... ως προ το να πιέζει καταστάσεις· διαζούλευση.
***...ως προς το κουλό και μηδενικό περιεχόμενό του· διακούλευση και διανούλευση.
***... ως προς τους συντάκτες του· διαλούλευση.
***...το γράμμα «μ» παραλείπεται.
***....ως προς το τι θα πάρουν τελικά οι συντάκτες του· διαπούλευση
Εντεταγμένος σε λογική εκδούλευσης επί αιτημάτων ιδεολογηματικών, και στα πλαίσια της γενικευμένης «αλληλοδούλευσης» πάντων ημών

Κοινοβουλευτισμός
|

Ομοίος δεν είναι Κοινοβουλευτισμός, αλλά Κυνο-Δουλευτισμός.

Τ.Π
|

Εύστοχο.Γελασε και λιγο το χειλάκι μας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ