Ποιοι φορείς κλήθηκαν στη Βουλή για να μιλήσουν για το Σχέδιο Νόμου για τις Δομές Εκπαίδευσης

04/06/2018

Ενημερώθηκε: 05/06/2018, 07:07

Άκουσε το άρθρο

Με την ακρόαση φορέων επί του Σχεδίου νόμου για τις Δομές Εκπαίδευσης, θα συνεχιστεί αύριο  στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ειδικότερα κλήθηκαν οι ακόλουθοι φορείς

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), η ΔΟΕ, η ΟΙΕΛΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αναπληρωτών Δασκάλων, η Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής, η Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων, η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών (ΑΣΜΕ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ΕΚΣΕΒΕΕ, η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Αγωγής Υγείας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ