Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων του υπ. Παιδείας

14/10/2018

Ενημερώθηκε: 15/10/2018, 08:14

Άκουσε το άρθρο

Συγκροτήθηκε, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου,  Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και ορίζουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ως εξής:

α. Σιασιάκο Κωνσταντίνο του Μάριου, Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π., ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Σακέλλη Ιωάννη του Γεωργίου, Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π.

β. Γεωργαντά Ηλία του Ιωάννη, Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με αναπληρωτή τον Καλαντζή Γεώργιο του Ξενοφώντος, Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

γ. Χρήστου Ιωάννα του Αθανασίου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με αναπληρωτή τον Τσαχαλά Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

δ. Δεδούση Φωτεινή του Παναγιώτη, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., ως μέλος, με αναπληρώτρια την Καρούκη Αφροδίτη του Νικολάου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ.

ε. Μπομπότη Φωτεινή του Κωνσταντίνου, Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π., ως μέλος, με αναπληρώτρια την Μαυρομουστακάτου Ήβη-Αγγελική του Ιάσονα, Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π.
 
Η θητεία των μελών του Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) είναι τριετής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ