Προγραμματική Συμφωνία της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.ΕΘ. και του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

02/11/2018

Ενημερώθηκε: 03/11/2018, 09:13

Άκουσε το άρθρο

Στην υπογραφή Προγραμματικής Συμφωνίας προχώρησαν από κοινού η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας , η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η Προγραμματική Συμφωνία μόνιμης συνεργασίας  αφορά τόσο στη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων κατά τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠ.Α.Λ. Ελλάδας-Κύπρου ανά σχολικό έτος και των αθλητικών δράσεων και αγώνων των φοιτητών/τριών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και στην ενημέρωση και πληροφόρηση  από τον αρμόδιο εθνικό φορέα (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.) μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την πρόληψη χρήσης απαγορευμένων ουσιών και μεθόδων στου μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, καθώς επίσης και στους φοιτητές/τριες – αθλητές/τριες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δίνοντας έμφαση στους κινδύνους που εγκυμονεί για την υγεία το ντόπινγκ και τη βλάβη που επιφέρει στις ηθικές αξίες του αθλητισμού.

Την Προγραμματική Συμφωνία συνυπογράφουν ο Γενικός Γραμματέας Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  Ηλίας Γεωργαντάς, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ  Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ.  Δημήτριος Κερερές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ