Δεκατέσσερις καταλήψεις σχολείων στη Λάρισα με προσαγωγές μαθητών σε ένα ΕΠΑΛ

25/09/2019

Άκουσε το άρθρο

Σε προσαγωγή εννέα μαθητών  7ου ΕΠΑΛ Λάρισας που τελούσε υπό κατάληψη, προχώρησε η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία παρενέβη μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από  τη εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα..

Σήμερα το 7ο  ΕΠΑΛ Λάρισας λειτουργεί κανονικά,ενώ συνεχίζονται οι καταλήψεις σε

-οκτώ ΓΕΛ

-τρία ΕΠΑΛ, και

-ένα Γυμνάσιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

αναγνώστης
|

Άσε είδαμε και στο Σκοπιανό πόσο και η νδ έκανε την κωλοτουμπα της.Η συμφωνία αυτή θα γινόταν με τον έναν η με τον άλλον τρόπο άλλα...τώρα δε βλέπω μακεδονομαχους να ζητάνε ακύρωση η κανένα συλλαλητήριο...δε εκτηθετε ο σύριζα μόνο άλλα και οι ίδιοι οι ''μακεδονομαχοι''.Επίσης στα σχολειά θα πρέπει να αναβαθμίζετε η ποιότητα των μαθημάτων και όχι να γίνονται καταλήψεις....αν θέλουν οι μαθητές να κάνουν μια πορεία η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όχι να σπαταλούνται διδακτικές ώρες για να χάνουν οι μαθητές μάθημα επίτηδες.

@Προς ΠΕΚ,ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς
|

Όταν γίνονταν καταλήψεις για το σκοπιανό βγάζατε ανακοινώσεις και καταγγέλατε τους μαθητές.Σύλλογοι γονέων ξεσηκώνονταν και ομοιδεάτες σας προσπαθούσαν να τις σταματήσουν.Τώρα σιγή.Άκρα του τάφου σιωπή.Ή όλες οι καταλήψεις είναι "λάθος" και πρέπει να τις καταγγείλετε ή όλες είναι "σωστές" και πρέπει να τις αγκαλιάσετε.Η μεροληψία είναι το ότι χειρότερο δεν νομίζετε;Και σας εκθέτει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ