Live/ Βουλή: Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

13/01/2020

Ενημερώθηκε: 13/01/2020, 19:29

Άκουσε το άρθρο

Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία θα συζητηθούν σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στη Βουλή.

Το esos συνδέθηκε με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Πρόκειται για τις επίκαιρες ερωτήσεις:

1.  Του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής  Δημητρίου Κωνσταντόπουλου ,  με θέμα: «Λύσεις για τη λειτουργία του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο».

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

2. Του Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής  Βασιλείου Κεγκέρογλου, με θέμα: «Να εφαρμοστεί το Προεδρικό Διάταγμα 45 για τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων επιστήμης και τεχνολογίας των υλικών, του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πατρών».

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

3.Του Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Βασιλείου Κεγκέρογλου, με θέμα: «Άνιση μεταχείριση εκπαιδευτικών, επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 2008».

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Αναγνώστης
|

Ασχοληθείτε και με την ΑΣΠΑΙΤΕ!

φοιτητης ΑΣΠΑΙΤΕ
|

Με την ΑΣΠΑΙΤΕ ξεχνατε επιμελως ν ασχοληθειτε και τα πραγματα σοβαρευουν επικινδυνα πλεον........................

Apostolos
|

Αφου τελικά οι επαγγελματικές ισοδυναμίες θα γίνουν αποδεκτές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν θα πρεπε και τα σχετικά ΦΕΚ των προκυρήξεων που έχουν ήδη δημοσιευτεί, για τις αντίστοιχες προσλήψεις καθηγητών να αλλάξουν?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ