Στο γραφείο της από σήμερα η Ν. Κεραμέως

18/08/2020

Ενημερώθηκε: 18/08/2020, 14:32

Άκουσε το άρθρο

Στο γραφείο της  επέστρεψε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές , με την οικογένειά της.

Η υπουργός Παιδείας σε συνεργασία με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Γιώργο Βούτσινο   αναμένεται να οριστικοποιήσει το Σχέδιο Νόμου   για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, προκειμένου τον Σεπτέμβριο να κατατεθεί, προς ψήφιση, στη Βουλή.

Το Σχέδιο Νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση θα προηγηθεί του Σχεδίου Νόμου για τα Στελέχη της Εκπαίδευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (6)

Ελεύθερος
|

Μάσκα να μη ξεχάσει να φοράει όσο θα βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, όπως συμβουλεύουν οι «ειδικοί».

καλά...
|

εδώ τα έκαναν μαντάρα με τις μοριοδοτήσεις και τα μητρώα... για να δούμε και το νομοσχέδιο

δε μας νοιάζει
|

αν είναι στο γραφείο ή εργάζεται από απόσταση . πρέπει να προχωρήσουν μια σιερά εκκρεμότητες. αλλά δικαιοσύνη δε βλέπουμε και επίσπευση διαδικασιών. επίσης, όχι διαβούλευση σε σοβαρά θέματα .

@ Μ.Θ
|

Οι απορριπτέοι καλό θα είναι να παραμείνουν έτσι, εφόσον δεν μπορούν να ολοκληρώσουν σωστά μια απλή διαδικασία.

οχι αλλο νομοσχέδιο, έλεος (οικονομου)
|

ναι ετοιμαστείτε για τον οαεδ απόφοιτοι των ΙΕΚ, πάλι

M. Θ
|

Αφού λοιπόν επέστρεψε από τις διακοπές της, να ασχοληθεί και με τους απορριπτέους λόγω παραβόλου; 10.000 οικογένειες δεν έκαναν διακοπές και αναμένουν να δώσει πολιτική λύση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ