Σήμερα: Στη Λάρισα η Ν. Κεραμέως

23/03/2022

Ενημερώθηκε: 24/03/2022, 07:03

Άκουσε το άρθρο

Εκδήλωση  με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία: Θεμέλια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας», θα πραγματοποιηθεί σήμερα   Τετάρτη 23 Μαρτίου , στις 7 το βράδυ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα (Δνση: Γ.Παπανδρέου 2-Λάρισα), με πρωτοβουλία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων   Νίκη Κεραμέως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (15)

Πιτσιφλής
|

@ Οτι να'ναι
Μου έριξες την πίεση, δεν θα πάρω το βραδινό χάπι.
Έχουν διοικήσει αυτό το πολύπαθο υπουργείο και καθηγητές με πολλά σχετικά πτυχία και είδαμε τα κατορθώματά τους...
Αλλού είναι το πρόβλημα... άσ' το τώρα, έχει αρχίσει ο Σασμός.

Γνώστης
|

Κομματική φιέστα, έρχονται εκλογές φαίνεται

Μεταρρυθμίσεις
|

και στον μισθό για σύγκλιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (που να μιλήσουμε για παραπάνω..), ακόμα και για σύγκλιση με τον ελληνικό μέσο όρο των υπολοίπων υπουργείων, ούτε κουβέντα!
Τα αυγά βάφονται με χρώμα όχι με .. κάτι άλλο όπως λέει και ο λαός..

Αλέξανδρος
|

"Όπου γάμος και χαρά..."

Οτι να'ναι
|

Εγώ έχω μια καλόπιστη ερώτηση: Η κα. Κεραμέως είναι δικηγόρος. Τι σχέση έχει με το χώρο της Παιδείας; Δηλαδή, ποιές είναι οι γνώσεις και η κατάρτηση που έχει αποκτήσει, και οι οποίες είναι σχετικές με το να διοικείς αυτό το Υπουργείο, και να προϊστασαι της Παιδείας (Α/Β/Γ'-βάθμιας) στη χώρα; Κοιτάω βιογραφικό και δε βλέπω τίποτα.
Η ίδια κριτική ισχύει και για παλαιότερους Υπουργούς - αλλά που να πάρει δεν πρέπει κάποτε τα κόμματα να τοποθετούν κάποιους σχετικούς στο αντικείμενο; Με κάποιο επιτυχημένο track record σε μεγάλο οργανισμό, με γνώση των ζητημάτων στην παιδεία, από πρώτο χέρι, κάτι;

Όταν πας για εγχείρηση σκωληκοειδήτητας δεν σου φέρνουν μηχανικό να κάνει το χειρουργείο, φέρνουν γιατρό....

@ελεος
|

Τι μας λες; Έχεις πάει σε χοροεσπερίδα; Ξέρεις τι κουραστικό είναι; :)

έλεος
|

Δεν είναι εργατικότητα η συμμετοχή σε φιέστες και χοροεσπερίδες.

Πιτσιφλής
|

@ Αυτό θα πει έργο
Ποιοι τη θέλουνε;
Να πάει, να πάει!...

Αυτό θα πει έργο
|

Δεν έχει υπάρξει υπουργός με τέτοια κινητικότητα και τόσες επισκέψεις στα σχολεία. Θυμάμαι πήγαιναν κάποιοι στον αγιασμό και αν . Τη θέλουνε για Χρόνια . Μπήκαμε στην ψηφιακή εποχή στα σχολεία που φοβόμασταν και το ποντίκι του υπολογιστή. Έχουμε πλατφόρμες, δίνεται εξοπλισμός αναβαθμίζεται το δίκτυο. Μπράβο της ναι. Η αλήθεια να λέγεται.

Απουσία από την Παιδεία
|

@Παρουσία για την Παιδεία
"πρέπει οι πολιτικοί να έχουν εικόνα από το πεδίο"....
Ομιλήτρια σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας της ΝΔ θα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η μόνη εικόνα που θα έχει από το.... "πεδίο", είναι αυτή των λίγων κομματικών που έχουν απομείνει.

Παρουσία για την Παιδεία
|

Μπράβο στην υπουργό, πρέπει οι πολιτικοί να έχουν εικόνα από το πεδίο γιατί μόνο εξ αποστάσεως -με αναφορές και συσκέψεις- δεν λαμβάνονται σωστές αποφάσεις.

Και πέρα από τις συζητήσεις, στους μήνες που απομένουν, ας επικεντρωθούν στην Α'βθμια και τη Β'θμια Εκπαίδευση όπου οι ανάγκες είναι πιεστικές.

Το υπουργείο Παιδείας είναι ένα από τα υπουργεία όπου ο σχεδιασμός πρέπει να γίνεται με ορίζοντα δεκαετίας ή και εικοσαετίας. Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2017 ήδη πηγαίνουν Α' Δημοτικού, πρέπει να γίνουν αλλαγές στο Γυμνάσιο και το Λύκειο ώστε να είναι προετοιμασμένα για το 2040, όταν θα είναι πια φοιτητές.

καταδρομικά όπως και στην Πάτρα;
|

αν δε σε βάλει επικρατείας (με ποιο επιχείρημα; θα τον φάνε οι δικοί του)...

Φοβερή
|

Είναι φοβερή! Τόσο εργατικη υπουργό δεν έχει υπάρξει! Πάντα με τη νικη!

ΘΑΝΑΣΗΣ
|

Μεγάλη ημέρα για την πόλη! Ετοιμάστε φιλέ για βόλεϋ και τραπεζάκια πινγκ πονγκ στα σχολεία, μήπως και επισκεφθεί κάποιο από αυτά ...Και δώστε άδεια σε όσους καθηγητές ή μαθητές έχουν παράπονα από την πολιτική της, ώστε να μη χαλάσουν τις φωτογραφίες, τις γεμάτες χαμόγελο και υποταγή. Όσο για το θέμα της ομιλίας της, η μόνη εγγύηση για το μέλλον των παιδιών μας μέσω της παιδείας είναι η παραίτησή της...

Βαγγελης
|

Ευχομαι να ανακοινωσει φετινους διορισμους στην Ειδικη και στην Γενικη Εκπαιδευση. Τα κενα, ειδικα στην Ειδικη, ειναι παρα πολλα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ