Live/ Βουλή : Η Ν. Κεραμέως απαντά για τις κυρώσεις σε 114 Διευθυντές Σχολείων

Το esos συνδέθηκε διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

28/03/2022

Ενημερώθηκε: 28/03/2022, 17:12

Άκουσε το άρθρο

Στη Βουλή θα συζητηθούν σήμερα  Δευτέρα, στις 5 το  απόγευμα  οι  κυρώσεις που επέβαλε το υπουργείο Παιδείας σε   114 Διευθυντές Σχολείων επειδήδεν κατέθεσαν τις εκθέσεις για την αξιολόγηση , ύστερα από επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Δελή.

Στην επίκαιρη ερώτηση θα απαντήσει η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Το esos συνδέθηκε  διαδικτυακά με τη Βουλή για να  παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Ο Γ. Δελής στην επίκαιρη ερώτηση υποστηρίζει ότι:

  •     Οι περισσότεροι από τους 114 Διευθυντές Σχολείων  συμμετέχουν σε απεργία-αποχή  που έχουν κηρύξει τα Σωματεία στα οποία ανήκουν .
  •     Οι κυρώσεις είναι εξόφθαλμα παράνομες  και  λειτουργούν  εκδικητικά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σχόλια (4)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
|

Και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις συνεδριάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων δεν έχουν ευθύνη;;;; Αν τιμωρηθούν οι διευθυντές πρέπει να τιμωρηθούν και οι καθηγητές.

Αλήθεια;
|

Δόθηκε μεγάλος χρόνος για να συμπληρωθούν τα σχέδια δράσης. Πόσες μέρες απεργία έκαναν οι σχ μονάδες; Είχαν περικοπές μισθού στις απεργίες; Είχαν την πρόθεση συμπλήρωσης μετά την απεργία αποχή; Για σκεφθείτε μα μην εφαρμόζεται η νομοθεσία γιατί ο καθένας κάνει απεργία αποχή χωρίς οικονομικές επιπτώσεις; Έτσι λειτουργεί η νομοθεσία; Κατά το δοκουν ;

Γιατί είναι παράνομη;
|

Δεν ψηφίστηκε σχετικός νόμος; Μήπως τότε είναι παράνομη και αντισυνταγματική η κατάθεση εκθέσεων για υπάλληλους άλλων δημόσιων υπηρεσιών; Μήπως πρέπει να καταργηθεί τελείως η αξιολόγηση όπουδήποτε και να βασιζόμαστε στο άπειρο φιλότιμο του Έλληνα;

Εκπαιδευτικός!!!
|

Η πρώην Σοβιετική Ένωση και νυν του κ. Πούτιν είχε και έχει επτά Αξιολογητές!!! για τα Σχολεία. Εδώ στην Ελλάδα , πάει να εφαρμοστεί μια χαλαρή....διαδικασία και η "Αριστερά" χαλά τον κόσμο. Αυτοί οι συνδικαλιστές ...έχουν το δικαίωμα να ...αξιολογούν...όπως θέλουν το ΥΠΑΙΘ, δεν πρέπει να κάνει τίποτα!!
Δημοκρατία, αλλά καρτ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ