Διευκρινίσεις για Εισαγωγική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Ανακοινώσεις

28/03/2022

Άκουσε το άρθρο

Λόγω του μεγάλου αριθμού μηνυμάτων που έχει δεχτεί το helpdesk της Πράξης και για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών , από το ΙΕΠ διευκρινίζεται ότι:

  •     η με Α.Π. 3451/23-03-2022 (Πράξη 14/17-03-2022, ΑΔΑ: ΨΝΕΔΟΞΛΔ-ΔΡ9) Απόφαση του ΔΣ του ΙΕΠ με θέμα "Εισήγηση έγκρισης προγραμματισμού και καθορισμού τμημάτων για την υλοποίηση της Α΄ και Β’ φάσης επιμόρφωσης στο πλαίσιο της Πράξης ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070654" συνιστά προτυποποιημένο έγγραφο της Πράξης και όχι Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος,
  •     το τρέχον εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί η επιμόρφωση των Επιμορφωτών Β' της Πράξης. Ως προς τους ωφελούμενους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς θα εκδοθεί συγκεκριμένη ανακοίνωση-πρόσκληση μετά την άνοιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

ΠΕ19
|

Έχει ειδοποιηθεί κανένας επιμορφωτής ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ