Οι Επιτροπές αξιολόγησης και μοριοδότησης των υποψηφίων εκπαιδευτικών και Στελεχών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία και τα Σχολεία Διεθνών Οργανισμών

30/03/2022

Ενημερώθηκε: 30/03/2022, 10:25

Άκουσε το άρθρο

Συγκροτήθηκαν, με απόφαση την  οποία υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως οι  Επιτροπές αξιολόγησης και μοριοδότησης  των υποψηφίων εκπαιδευτικών    και   Στελεχών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία και τα Σχολεία Διεθνών Οργανισμών, ως εξής:

Α) Τριμελής Επιτροπή αξιολόγησης και μοριοδότησης των τυπικών προσόντων του υποψηφίου εκπαιδευτικού και εποπτικού προσωπικού και των Στελεχών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία και τα Σχολεία Διεθνών Οργανισμών, αποτελούμενη από τους:

1.α. Βαρβάρα Νίκα , Εθνική Επιθεωρήτρια πρωτοβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων, ως Πρόεδρο, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί για αυτή τη βαθμίδα, με αναπληρώτρια την Μαργαρίτα Καλογρίδου–Κολυβά τ,Εθνική Επιθεωρήτρια δευτεροβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων.

1.β. Μαργαρίτα Καλογρίδου–Κολυβά , Εθνική Επιθεωρήτρια δευτεροβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων, ως Πρόεδρο, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί για αυτή τη βαθμίδα, με αναπληρώτρια την Βαρβάρα Νίκα, Εθνική Επιθεωρήτρια πρωτοβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων.

2.Βασιλική Μπερνίκου Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων, με αναπληρωτή τον Ηλία Τολιά , Προϊστάμενο του Τμήματος Δ’ Ευρωπαϊκών Σχολείων της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων.

3.α. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 και Ταμία και Υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Δ.Ο.Ε., όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Γκούμα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 και Οργανωτικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε.

3.β. Θεόδωρο Τσούχλο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή τον Νεκτάριο Κορδή  εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 και Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Β) Πενταμελής Επιτροπή αξιολόγησης και μοριοδότησης της προφορικής συνέντευξης των υποψηφίων και κατάρτισης του τελικού αξιολογικού πίνακα, αποτελούμενη από τους:

1.α. Βαρβάρα Νίκα , Εθνική Επιθεωρήτρια πρωτοβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων, ως Πρόεδρο, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί για αυτή τη βαθμίδα, με αναπληρώτρια την Μαργαρίτα Καλογρίδου–Κολυβά , Εθνική Επιθεωρήτρια δευτεροβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων.

1.β. Μαργαρίτα Καλογρίδου–Κολυβά, Εθνική Επιθεωρήτρια δευτεροβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων, ως Πρόεδρο, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί για αυτή τη βαθμίδα, με αναπληρώτρια την Βαρβάρα Νίκα, Εθνική Επιθεωρήτρια πρωτοβάθμιου κύκλου των Ευρωπαϊκών Σχολείων.

2. Βασιλική Μπερνίκου Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων, με αναπληρωτή τον Ηλία Τολιά , Προϊστάμενο του Τμήματος Δ’ Ευρωπαϊκών Σχολείων της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων.

3.α. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 και Ταμία και Υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Δ.Ο.Ε., όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Γκούμα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 και Οργανωτικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε.

3.β. Θεόδωρο Τσούχλο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 και Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

4. Δημήτριο Σκρέτα, Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ70 του 6ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, με αναπληρώτρια την Ευφροσύνη Βαγή-Σπύρου , Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ60 του 1ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

5.α. Γεώργιο Καραβασίλη, Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ03 του 4ου ΠΕΚΕΣ Κεντρ. Μακεδονίας με αναπληρωτή τον Ελευθέριο Μαστορίδη, Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ03 του 6ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

5.β. Νικόλαος Λινάρδος , Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ02 του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής με αναπληρωτή τον Ευστράτιο Μαϊστρέλλη , Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου ΠΕ02 του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γ) Τριμελής Επιτροπή Ενστάσεων, με αποστολή την εξέταση των τυχόν ενστάσεων που θα υποβληθούν από τους υποψήφιους σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας και την έκδοση πορίσματος επ’ αυτών, αποτελούμενη από τους:

1. Αφροδίτη Καρούκη,Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια Πρόεδρο την Παναγιώτα Παρασκευοπούλου, Πάρεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

2. Βασιλική Μπερνίκου,Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων, με αναπληρωτή τον Ηλία Τολιά, Προϊστάμενο του Τμήματος Δ’ Ευρωπαϊκών Σχολείων της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων.

3. α. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 και Ταμία και Υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Δ.Ο.Ε., όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Γκούμα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 και Οργανωτικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε

3. β. Θεόδωρο Τσούχλο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 και Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, όταν επιλέγονται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με αναπληρωτή τον Νεκτάριο Κορδή, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ 02 και Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Η θητεία των μελών των Επιτροπών και των γραμματέων αυτών ορίζεται διετής. Κατ’ εξαίρεση, παρατείνεται αυτοδικαίως, εφόσον κατά τη λήξη της θητείας της βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών προς απόσπαση, για όσο χρόνο απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου της, με τη δημοσίευση του τελικού αξιολογικού πίνακα που θα συντάξει στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ