Τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης των Ε ́ και ΣΤ ́ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης (Π.Σ.Ε.Σ.Ε.)

Οι τοποθετούμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών

23/02/2023

Άκουσε το άρθρο

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης των Ε ́ και ΣΤ ́ Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης (Π.Σ.Ε.Σ.Ε.).

  • Πατήστε εδώ για να δείτε τις τοποθετήσεις των Συμβούλων ΕκπαίδευσηςΟι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027.

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027.

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης.

Οι τοποθετούμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την έκδοση της διαπιστωτικής απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων περί λήξης της θητείας ή της παύσης άσκησης αρμοδιοτήτων των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, κατά την παρ. 2 του άρθρου 231 του ν. 4823/2021.

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε άλλη θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Σχόλια (10)

Α&Β συμβούλια
|

Η τελική μοριοδότηση των Α&Β συμβουλίων πότε αναμένεται να ανακοινωθεί;

@ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
|

Σε 7 μέρες μόνο από το τέλος των συνεντεύξεων ; Και αν έχουν γίνει λάθη στο excel ????Τα άλλα ΣΕ έκαναν έλεγχο για 12-15 μέρες και μετά ανακοίνωσαν την τελική μοριοδότηση !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ?
|

ΠΟΣΟ ΙΣΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ?ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ?ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΩΤΟΙ?ΜΗΠΩΣ Η ΌΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΛΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΙΟΛΗ?

ΓΙΑΝΝΗΣ
|

ΠΡΟΣ Μ.Κ.
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΝΟΙΑ ΕΧΕΙΣ; ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ...!

Master chef
|

@Πιτσιφλής
Το 2000 διευθύντρια Γυμν.-ΛΤ φιλοξένησε στο σπίτι της τον ΔΔΕ, που ήρθε από άλλο νησί για εθιμοτυπική και υποστηρικτική επίσκεψη. Το μεσημέρι του μαγείρεψε ωραιότατα αβγά μάτι με τηγανιτές (χοντροκομμένες) πατατούλες, ενώ απόλαυσαν (χωρίς πολύ υπευθυνότητα) και το ουζάκι τους.
Πήγα να την μαλώσω στην αρχή, που δεν φρόντισε για τη διατροφική υγεία του ανθρώπου.... αλλά ήταν τέτοια η ψυχική υγεία του μετά από τέτοια υποδοχή και φιλοξενία, που παραμέρισα τις διατροφικές μου συμβουλές και της έδωσα πολλά συγχαρητήρια.
Άλλα χρόνια, άλλες σχέσεις, άλλο ενδιαφέρον. Τους θυμάμαι ακόμα με συγκίνηση και τους χαιρετίζω εγκάρδια όπου κι αν βρίσκονται.

Θοδωρής
|

Στη Θεσσαλονίκη πχ αναλαμβάνουν οι σύμβουλοι σε πέντε μέρες. Οι συνεντεύξεις διευθυντών σχολικών μονάδων από ποιους θα γίνουν αφού οι συντονιστές καταργούνται άμεσα;

Πιτσιφλής
|

@Μ.Κ
Το 1999 η σχολική μου σύμβουλος είχε βάλει από την τσέπη της 1.250.000 δραχμές για τις μετακινήσεις της και για τη διαμονή της στα νησιά που ανήκαν στην περιφέρειά της. Θα τα έπαιρνε πίσω αλλά απλώς καθυστερούσαν.
Στο τραπέζι της ταβέρνας μας το είπε, την ώρα που τα τρώγαμε όλοι μαζί... Και ήταν η εποχή των παχέων αγελάδων!...

Πλατάρος Γιάννης
|

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και επίσης ειδικότερα στους φίλους και γνωστούς!

ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
|

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ Α ΚΑΙ Β ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΈΩς ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3/23 ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΡΙΑ.ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3/23 ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΙ? ΟΧΙ?

Μ.Κ
|

Βλέπω ανθρώπους που παίρνουν θέσεις σε νομούς μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Πώς θα ασκούν τα καθήκοντά τους??
Με ΅WEBEX ή με μετακίνηση 1-2 φορές την εβδομάδα όπως κάναν οι παλιοί??

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ