Δήλωση Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζή για το συμβάν σε Tζαμί της Ξάνθης

16/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Οι ασεβείς πράξεις, οι οποίες έλαβαν χώρα σε Τζαμί της ευρύτερης περιοχής της Ξάνθης, είναι απολύτως καταδικαστέες χωρίς αστερίσκους, προξενούν ιδιαίτερη θλίψη σε όλους μας, αλλά, συγχρόνως, χαλυβδώνουν την θέλησή μας να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο του απόλυτου σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας των μουσουλμάνων συμπολιτών μας της Θράκης, την οποία άλλωστε εγγυάται το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία η οποία επενέβη άμεσα, συνέλαβε τον αλλοδαπό δράστη και ήδη ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία του νόμου.

Ο σεβασμός στους χώρους λατρείας κάθε θρησκευτικής κοινότητας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

"Ο Μονογενής"
|

@ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ_ Μια απορία παρακαλώ
Φοβάμαι ότι θα πρέπει να το ρωτήσετε στο.... "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ".....
Εάν πάρετε ποτέ απάντηση, ενημερώστε κι εμάς αν θέλετε....

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ_ Μια απορία παρακαλώ
|

Κύριε Καλαντζή πως γίνετε να ανανεώνετε με όλες τις κυβερνήσεις την θέση σας σαν ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ , χωρίς πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και προκήρυξη.

Δεν υπάρχει κανείς άλλος δλδ αξιοκρατικά να την διεκδικήσει ;

@ Πολύς θόρυβος κ.Καλατζη
|

Έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Πολύς θόρυβος κ.Καλατζη
|

Ένας ασεβέστατος Γάλλος μπήκε σε ένα τζαμί στα Θερμά της Ξάνθης και προέβη σε βανδαλισμό ενός Κορανίου.Καταδικαστεο πλήρως.Απο χθες έλαβε το συγκεκριμένο γεγονός ευρύτατες διαστάσεις με επίσκεψη του Μουφτή κλπ.Τωρα και εσείς βγάζετε ανακοινωση.Τρεμω στην ιδέα τι θα συνέβαινε αν ο αχαρακτηριστος δεν ήταν Γάλλος αλλά Έλληνας.Το Υπουργείο σας είχε εκδώσει ανακοίνωση ότι έχουν βανδαλισθει εκατοντάδες εκκλησίες (νομίζω 850 περιπτώσεις)κατά το 2022.Κανενας θόρυβος,καμία ανακοίνωση και από εσάς που είστε Γ.Γ του Υπουργείου επί θρησκευτικών ζητημάτων από το 2011 ,και σιγή ιχθύος από τους πάντες.Ένα ασήμαντο προσβλητικό θρησκευτικό καταδικαστέο γεγονός ενός Γάλλου έλαβε υπέρμετρες διαστάσεις για την Θράκη σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ