Τοποθέτηση Συμβούλου Εκπαίδευσης

25/07/2023

Άκουσε το άρθρο

Νέα τοποθέτηση Συμβούλου Εκπαίδευσης ,για την πλήρωση κενής θέσης  η οποία προέκυψε  μετά την συνταξιοδότηση υπηρετούντα συμβούλου εκπαίδευσης, έκανε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Σχόλια (2)

ΕΛΕΝΗ
|

Με τις προϊσταμένες νηπιαγωγείων τι θα γίνει; Πάλι παράταση θα πάρει η θητεία; Πέρυσι τον Ιούνιο δήλωσα παραίτηση από τη θέση της προϊσταμένης η οποία δεν έγινε δεκτή από τον ΠΔΕ «για λόγους που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του νηπιαγωγείου» κι έτσι έμεινα με το ζόρι στη θέση αυτή ολη τη σχολική χρόνια που μας πέρασε. Θα καταλήξω με ψυχοφάρμακα αν μείνω κι άλλη .Ρωτησε esos σε παρακαλω τι έχουν σκοπό να κάνουν με τους προϊσταμένους / προϊσταμένες δημοτικών και νηπιαγωγείων .

Dora
|

Και με τους Διευθυντές εκπαίδευσης; Τι γίνεται; Γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι αρκετές διευθύνσεις λειτουργούν με αναπληρωτές/προϊσταμένους εκπαιδευτικών θεμάτων, αλλά εκεί δεν παίρνουν από τους πίνακες.... Γιατί; Μπορεί αγαπητό esos, να μας εξηγήσει κάποιος; ; Ας είναι και ο φίλτατος Πλατάρος, να μας πει κάτι τέλος πάντων...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ