Αποφασίστηκε για μια εβδομάδα ακόμη αναστολή λειτουργίας σε όλα τα σχολεία της Θεσσαλίας

Η απόφαση αφορά και τα σχολεία των περιοχών της Θεσσαλίας που δεν έχουν πληγεί από την κακοκαιρία

15/09/2023

Ενημερώθηκε: 17/09/2023, 08:42

Άκουσε το άρθρο

Αναστολή λειτουργίας, οριζόντια, σε όλα τα σχολεία της Θεσσαλίας,για μια εβδομάδα ακόμη , από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε στη σημερινή διαδικτυακή συνάντηση του υπουργο΄ Παιδείας Κ. Πιερρακάκης με τα στελέχη εκπαίδευσης της οικείας Περιφέρειας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σημερινό  ρεπορτάζ του esos .

Η απόφαση αφορά και τα σχολεία των περιοχών της Θεσσαλίας που δεν έχουν πληγεί από την κακοκαιρία για να μην υπάρξουν σχολεία δύο "ταχυτήτων".

"Τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν θα διεξαχθούν από 18.9.2023 μέχρι και 22.9.2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας." αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση.

Σχόλια (3)

Κωνσταντίνος
|

Με τις οριζόντιες αποφάσεις βγάζω σπυράκια.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
Υπάρχουν δήμοι και χωριά όπου υπάρχει κανονικότητα! Είναι δυνατόν να μένουν τα παιδιά χωρίς σχολείο; Δεν λέω να κάνουν νέα ύλη να μετράνε απουσίες κλπ… αλλά τα παιδιά να πηγαίνουν στο φυσικό τους χώρο.
Όσον αφορά τις πληγείσες περιοχές που προφανώς είναι πολλές η κατάσταση δυστυχώς δεν θα έχει βελτιωθεί ούτε την άλλη βδομάδα. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε μετά από τόσες καταστροφές;

Webex να κάνουν
|

Στα σχολεια που υπάρχουν πλημμύρες να γίνει τηλεκπαίδευση από το κινητό.

γκ
|

Ενω΄ τωρα που υπαρχουν κλειστα σχολεια σε ολη την Θεσσαλια και ανοιχτα στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν υπαρχουν σχολεια 2 ταχυτήτων. Μας κοροιδευουν. Απαράδεκτη απόφαση να μείνουν κλειστά τα σχολεία σε περιοχές που δεν εχουν προβλήματα, όπως είναι η Αλόννησος, Σκόπελος, το κέντρο της Λάρισας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ