Άνοιξε η ειδική εφαρμογή του ΙΕΠ για τον Συλλογικό Προγραμματισμό σχολικού έτους 2023-2024

Προθεσμία υποβολής: 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15.00

03/10/2023

Άκουσε το άρθρο

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε η ειδική εφαρμογή του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τον Συλλογικό Προγραμματισμό σχολικού έτους 2023-24, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 108906/ΓΔ4 /10-09-2021 με θέμα «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο».

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου της σχολικής μονάδας.

Στην πλατφόρμα γίνεται καταγραφή του τίτλου και του βασικού στόχου κάθε σχεδίου δράσης της σχολικής μονάδας, καθώς και το ονοματεπώνυμο του συντονιστή της κάθε ομάδας δράσης.

Προθεσμία υποβολής: 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 15.00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (7)

Ευδο
|

Ακόμα δεν έχουν δηλωθεί οι συντονιστές στην πλατφορμα..... για λήξη προθεσμιας μιλάτε.

ΝΙΚΟΣ ΣΕΜΕΡΤΖ.
|

Ευτυχώς, τώρα ησύχασα...

mm
|

Οδηγίες θέλουμε καλό μας ΥΠΑΙΘΑ...κάνουμε μάθημα ξέρετε...

Ούτε
|

Ούτε οι οδηγίες λυκείου έχουν έρθει

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
|

Τα σχολεία στη Θεσσαλία άνοιξαν Οκτώβρη....φαντάζομαι ο κοινός νους θα έδινε παράταση τουλάχιστον 10 ημερων. Για δείτε το εκεί στο ΙΕΠ

Νέλλη Γ.
|

Αν θυμάμαι καλά, είχε ειπωθεί πως θα αλλάξουν χρονοδιαγράμματα, διάρκεια σχεδίων δράσης κ.α.

Ευγε Esos..Και πότε οι Οδηγίες Μαθηματων Γυμνασίου;;;
|

Ευχαριστούμε το esos για την ταχύτατη αναμετάδοση της σχετικής ανακοινωσης του ΙΕΠ στην ιστοσελίδα Αξιολογησης σχολειων..Με την ευκαιρία να πω ότι περιμένουμε ακόμη στα Γυμνάσια τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ για το 2023-24..Ειναι στο ΥΠΑΙΘΑ.. Θα μας τις στείλετε ΥΠΑΙΘΑ κάποια στιγμή σύντομα;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ