Βελτίωση εγκαταστάσεων ψύξης/ θέρμανσης και φωτισμού του κτηρίου του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο Μαρούσι, προβλέπει ο νέος κρατικός προϋπολογισμός

21/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Δράσεις βελτιστοποίησης λειτουργίας των εγκαταστάσεων ψύξης/ θέρμανσης και φωτισμού του κτηρίου του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο Μαρούσι μέσω συστήματος ελέγχου BMS (Building Management System) και δρ άσεις επισκευής/αντικατάστασης και ενίσχυσης των μονώσεων των σωληνώσεων του κεντρικού συστήματος ψύξης/θέρμανσης του κτηρίου του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο Μαρούσι, προβλέπει ο νέος κρατικός προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2024.

Επίσης το πλαίσιο του προγραμματισμού σχετικών δράσεων για το 2024, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. προγραμματίζει την αντικατάσταση των λαμπτήρων φθορισμού από λαμπτήρες led καθώς και την αντικατάσταση κυκλοφορητών από κυκλοφορητές τεχνολογίας inverter για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ