Κ. Πιερρακάκης: Επιστρέφουν τη Δευτέρα στο Κεστεκίδειο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βρυξελλών

ν

22/11/2023

Άκουσε το άρθρο

Oι εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης που δρομολογήσαμε το καλοκαίρι στο Κεστεκίδειο ολοκληρώνονται μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο ελληνικό  σχολείο στις Βρυξέλλες.

Έτσι, τόνισε ο υπουργός, το εμβληματικό κληροδότημα παραδίδεται ξανά στην ελληνική κοινότητα Βρυξελλών ως ελληνικό σχολείο, όπως εξαρχής προοριζόταν.

Συγκεκριμένα,σημείωσε ο Κ. Πιερρακάκης,  από την ερχόμενη Δευτέρα επιστρέφουν στο Κεστεκίδειο οι μαθητές του Δημοτικού και πολύ σύντομα θα επαναλειτουργούν εκεί οι τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου του Ελληνικού Σχολείου Βρυξελλών.

Ο υπουργός  Παιδείας ευχαρίστησε  την Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, την Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Βέλγιο, την ΚΤΥΠ ΑΕ και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ