Είπαν τα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας

22/12/2023

Άκουσε το άρθρο

Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα η Χορωδία Υπαλλήλων ΔΔΕ Γ’ Αθήνας ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία στην πολιτική ηγεσία και στους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα η Χορωδία της ΔΔΕ Γ Αθήνας τραγούδησε και αντάλλαξε ευχές με τον υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Ιωάννη Βούρτση,  τις υφυπουργούς   Δόμνα Μιχαηλίδου και κ Ζέττα Μακρή και το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Γ. Κατσαρό.

Η Χορωδία Υπαλλήλων της ΔΔΕ Γ’ Αθήνας πέρασε απ’ όλους τους ορόφους του υπουργείου τραγουδώντας τα κάλαντα στους διοικητικούς υπαλλήλους, κάνοντας αρκετές στάσεις σε διάφορα τμήματα αφού οι υπάλληλοι του υπουργείου έβγαιναν από τα γραφεία για να τους ευχηθούν και να ανταλλάξουν ευχές.  

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό της ιστότοπο:

"Και η ημέρα συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ανταμείβει! Τις πιο θερμές ευχές τους μου τραγούδησαν τα μέλη της χορωδίας των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας! Μια αναπάντεχη επίσκεψη που με συγκίνησε και με χαροποίησε ιδιαιτέρως! Ευχαριστώ από καρδιάς τους υπαλλήλους για το έργο που καταθέτουν καθημερινά για την Παιδεία και τα παιδιά μας, τις φίλες και τους φίλους που, στον προσωπικό τους χρόνο, βρίσκονται και πάλι μαζί και δημιουργούν τόσο όμορφες στιγμές! Η προσφορά σας στο εκπαιδευτικό σύστημα είναι πολύτιμη, η παρουσία σας σήμερα στο ΥΠΑΙΘΑ είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα κατάθεσης ψυχής μέσα από την τέχνη και τα προσωπικά ενδιαφέροντα, που συναντήθηκαν, ταίριαξαν και απεδωσαν εξαιρετικούς καρπούς!". 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ