Επιτροπή για το θεσμικό πλαίσιο δημιουργίας Αθλητικών Σχολείων και Τμημάτων

Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η σύνταξη ολοκληρωμένης πρότασης για τη δημιουργία Αθλητικών Σχολείων και Τμημάτων ανά την επικράτεια και η κατάθεσή της το αργότερο μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2015

10/08/2015

Ενημερώθηκε: 18/08/2015, 22:01

Άκουσε το άρθρο

Πενταμελή Ομάδα Εργασίας για το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του σχετικού θεσμικού πλαισίου δημιουργίας Αθλητικών Σχολείων και Τμημάτων, συγκρότησε το υπουργείο Παιδείας.

Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η σύνταξη ολοκληρωμένης πρότασης για τη δημιουργία Αθλητικών Σχολείων και Τμημάτων ανά την επικράτεια και η κατάθεσή της το αργότερο μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2015 για περαιτέρω αξιοποίηση.

Ειδικότερα, τα μέλη της Ομάδας Εργασίας είναι τα εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δασκαλάκης Στυλιανός , εκπαιδευτικός ΠΕ11, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσολακίδης Πρόδρομος , Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΜΕΛΗ:

-Αναστασοπούλου Ελένη, υπάλληλοΣ ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

-Γερωνυμάκη Στυλιανόνου, εκπαιδευτικός ΠΕ 05 αποσπασμένος στη Γενική Γραμματεία Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

-Κυριακίδη Ειρήνη , εκπαιδευτικςό ΠΕ 05 αποσπασμένη στη Γενική Γραμματεία Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Η εν λόγω Ομάδα Εργασίας θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί συλλογικών οργάνων και ορίζεται ως μη αμειβόμενη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Κώστας
|

@ΛΣ
Οι Σύμβουλοι Φ.Α. συμμετέχουν στην άλλη επιτροπή, για τη βελτίωση της διδασκαλίας των Γαλλικών.

ΛΣ
|

Ποια ειναι ακριβως η σχεση των μελων της επιτροπης με τον σχολικο αθλητισμο; Που ειναι οι σχολικοι συμβουλοι Φ.Α. ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ