Ο Κ. Γαβρόγλου "διόρθωσε" μετά την αγωγή για δυσφήμιση από τον Πρ. Εμφιετζόγλου

“Η δήλωσή μου ήταν λανθασμένη καθότι βασίστηκε σε ανακριβή ενημέρωση που είχα από τις αρμόδιες υπηρεσίες”

08/07/2019

Ενημερώθηκε: 08/07/2019, 17:34

Άκουσε το άρθρο

Μετά την αγωγή που κατατέθηκε από την εταιρεία ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕΙ για   δυσφήμιση ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου προχώρησε σήμερα Δευτέρα  στην ανασκευή της αρχικής του δήλωσης.

Ειδικότερα ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας δήλωσε:

«Στην από 7-6-2019 δήλωσή μου ανέφερα ότι η εταιρεία που ανέλαβε τις εργολαβίες για την ολοκλήρωση του έργου του νεκροταφείου του Σχιστού πτώχευσε και άφησε τα μηχανήματά της στο χώρο. Η δήλωσή μου αυτή ήταν λανθασμένη καθότι βασίστηκε σε ανακριβή ενημέρωση που είχα από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Υπενθυμίζεται ότι  όπως το esos είχε γράψει ο Πρόδρομος Εμφιετζογλου, Πρόεδρος της Μηχανικής Α.Ε. κατέθεσε  αγωγή κατά του  Κ. Γαβρόγλου  για δυσφήμιση  της  εταιρείας  του.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία Μηχανική:

Η δήλωση του Κ. Γαβρόγλου: Κατόπιν της δηλώσεως του υπουργού Παιδείας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της  ΕΡΤ1  στις  07.06.2019  περί  δήθεν  πτωχεύσεως  της  εταιρείας  που  έχει αναλάβει την εργολαβία κατασκευής του Νεκροταφείου του Σχιστού – στα  πλαίσια του θέματος κατασκευής του νεκροταφείου μουσουλμάνων στον χώρο αυτό – ο κ. Εμφιετζόγλου απέστειλε στις 13.06.2019 εξώδικο, προκειμένου  να ανασκευάσει την δήλωση του αυτή στον ανωτέρω τηλεοπτικό σταθμό,  εντός 3 ημερών από την λήψη της, ώστε να αποκαταστήσει την αλήθεια, ότι  δηλαδή  η  εταιρεία  Μηχανική  Α.Ε.  –  στην  οποία  αναφέρονταν  ο υπουργός όπως όλοι γνωρίζουν – ασφαλώς και δεν έχει πτωχεύσει, ούτε έχει   κηρυχθεί   έκπτωτη   από την   εργολαβία της   κατασκευής του  Νεκροταφείου του Σχιστού.

Αγωγή: Όμως ο υπουργός μέχρι σήμερα σε καμία δήλωση αποκατάστασης της αληθείας δεν έχει προβεί, αντίθετα η δήλωση του αυτή έχει προξενήσει  τεραστία βλάβη στη φήμη και την προσωπικότητα της εταιρείας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο απευθυνόμαστε στα αστικά δικαστήρια εναντίον του, με Αγωγή που κατετέθη σήμερα με αριθμό πρωτοκόλλου   912/27.06.2019,   προκειμένου να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία αλλά και την ιδία την ύπαρξη της  εταιρείας  από    οποιονδήποτε  θεωρεί  οτι  μπορεί  να  αναφέρει  το  οιοδήποτε ψευδός  δημόσια και να παραμένει ατιμώρητος.

Σχόλια (6)

Θύμιος
|

Τα έγραψα και στο θέμα με το Παν/μιο Πελοποννήσου στα Τρίκαλα. Κάποιοι υπάλληλοι στο υπουργείο κάνουν τέτοια λάθη.
"ανακριβή ενημέρωση που είχα από τις αρμόδιες υπηρεσίες"
Αναζητώνται ποτέ ευθύνες;

Κομμένη ανάσα
|

Πότε προλάβατε και πήρατε ανάσα, αγαπητή "Ανάσα"; Ακόμη δεν ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση και δεν είδατε κανένα μα κανένα έργο τους... Περιμένετε κάποιους μήνες για να δούμε αν θα ανασάνετε και εσείς και εμείς.

Ο Γαβρόγλου βρήκε τον δάσκαλο του.
|

Αν πτώχευε Γαβρόγλου η Μηχανική θα το ένιωθε η οικονομία.Η Μηχανική έχει δραστηριότητα και σε άλλες χώρες.Κοτζάμ υπουργός και δικαιολογείσαι σαν να μην τρέχει τίποτα;Συκοφαντείς προσωπικά,φορτώνεις το φταίξιμο σου στους συνεργάτες και νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτα;Στο καλό για να μην κάνεις άλλο κακό.

Ανάσα
|

Διέλυσε τα πάντα να τα πάντα. Ευτυχώς ξυπνήσαμε από έναν εφιάλτη!!!!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις Γαβρόγλου ανασκεύασε.
|

Κατηγόρησε ο Γαβρόγλου ψευδώς τον κ.Εμφιετζόγλου ο οποίος δώρισε προκάτ σχολεία στην Θράκη, με χορηγία του εκδόθηκε το ελληνοπομακικό λεξικό,ενίσχυσε τους πομακικούς συλλόγους όπως και συλλόγους ΑΜΕΑ,έδωσε υποτροφίες κλπ.Για το κοινωνικό και εθνικό του έργο τιμήθηκε από διαφόρους φορείς .Επεκτάθηκε σε έργα σε άλλες χώρες φέρνοντας συνάλλαγμα,δεν μετέφερε την φορολογική του έδρα σε άλλη χώρα όπως έκαναν οι περισσότεροι επιχειρηματίες, δεν χρωστά δεκάρα στην εφορία και τα ταμεία,δεν πήρε θαλασσοδάνεια δανεικά και αγύριστα,ζει με ήθος και μετρημένα κλπ.Ιδιαίτερα η Θράκη τον έχει σε υπόληψη.Αυτόν τον άνθρωπο συκοφάντησε ο Γαβρόγλου. Ο Εμφιετζόγλου όμως επειδή δεν χρωστάει πουθενά, δεν έχει δανεικά και αγύριστα,υπερκοστολογήσεις,μίζες κλπ του έκανε αγωγή και ο λαλίστατος και λάβρος εναντίον όλων Γαβρόγλου υποχώρησε με την ουρά στα σκέλια παραδεχόμενος ότι συκοφάντησε άδικα.Προφανώς δεν ήξερε με ποιον τα έβαλε.Και αυτός ο άνθρωπος ήταν Υπουργός Παιδείας.Έφυγε και γλύτωσε η παιδεία και ο τόπος.Κατηγορούσε κάθε μέρα τους πάντες.Απορώ γιατί και άλλοι δεν του έκαναν αγωγή.

Μάκης
|

Αν ήταν λανθασμένη η δήλωσή σας να πληρώσετε για το λάθος σας, και φαντάζομαι θα διευκολύνει την πορεία της αγωγης στο δικαστήριο η ομολογία λάθους, γιατί οι δηλώσεις σας έχουν αντίκτυπο και κόστος για τους άλλους. Έτσι μαθαίνουμε να προσέχουμε τι λέμε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ