Στατιστικά μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

23/03/2021

Άκουσε το άρθρο

Νίκος Φασφαλής

Θέλω να σας ενημερώσω ότι:

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν στις 3507.

Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 3276 εκ των οποίων ικανοποιήθηκαν 2118 (ποσοστό 64,65 %).

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Ειδικής Αγωγής ΣΜΚΔ001 (τύπου ΣΜΕΑΕ/ΕΕΕΕΚ/ΚΕΣΥ) ανήλθαν στις 177.

Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 137 εκ των οποίων ικανοποιήθηκαν 82 (ποσοστό 59,85 %).

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Ειδικής Αγωγής ΣΜΕΑ003 (τύπου ΚΩΦΩΝ-ΤΥΦΛΩΝ) ανήλθαν στις 11.

Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 6 εκ των οποίων ικανοποιήθηκαν 0 (ποσοστό 0,0 %).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

@Εκπαιδευτικός
|

Το ενδεχόμενο να θέλουν να τα ανεβάσουν μαζί με της Δευτεροβάθμιας που είναι σήμερα και γι αυτό να αργούν το έχετε σκεφτεί;

@Εκπαιδευτικός
|

Προφανώς θεωρείτε ότι βρίσκεστε σε Ευρωπαϊκή χώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ
|

Είναι ακόμα αιρετός; Από ότι φαίνεται το σύστημα μ ια χαρά δούλεψε έγινε ρεκόρ μεταθέσεων δίχως "το μάτι και το αυτί του κλάδου". Φτάνει το δούλεμα.

Εκπαιδευτικός
|

Πότε επιτέλους θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις; Από το μεσημέρι έχει τράξει το σύστημα, έχουν βγει τα ονόματα και ακόμα δεν τα υπέγραψε η Υπουργός για να ανακοινωθούν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ