Καταργείται το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Βερολίνο

31/12/2021

Άκουσε το άρθρο

Την κατάργηση  από 1-2-2022 του Γραφείου Συντονιστή Εκπαίδευσης στην Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βερολίνο και το Γραφείο Συνδέσμου στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ
προβλέπει απόφαση της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Σύμφωνα με την τροποποιητική απόφαση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ στο οποίο υπάγονται:

Α) Οι ομόσπονδες χώρες BERLIN, BRANDENBURG,MECKLENBURG, VORPOMMERN, SACHSEN− ANHALT,THURINGEN, NIEDERSACHSEN, HAMBURG, BREMEN,SCHLESWIG−HOLSTEIN, RHEINLAND−PFALZ, SAARLAND και η Πολωνία.

Β) Η ΠΕΡΙΟΧΗ NORDRHEIN−WESTFALEN.

Τα αρχεία και το λοιπό υλικό (Η/Υ, άλλες συσκευές μηχανοργάνωσης ή άλλης φύσεως κτλ.) του καταργούμενου Γραφείου Συντονιστή Εκπαίδευσης στην Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βερολίνο θα μεταφερθούν στο Γραφείο του Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ.

Σχόλια (3)

Φορολογούμενος
|

Εξορθολογισμός στις θέσεις, εκεί που δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης. Και υπάρχουν κι άλλες και στην Ελλάδα μάλιστα. Απορώ γιατί εντάχθηκαν στο 4823! Τι να πω;

παντου χριεάζεται ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ
|

που γενικά ΔΕΝ θέλει να κάνει κανείς : εκπαίδευση εξωτερικού, ειδική αγωγή - παράλληλες, ΚΠΕ (πρώην , δια΄σπαρτα χωρίς λογική, αλλά με πιεσεις για βολέματα εντ΄΄ος πόλεων) , ΙΕΚ (κοντινά , παραρτήματα κάπου ενώ δεν προβλέπονται για τοπικιστικούς λόγους), ΣΔΕ (άλλη παράνοια με βολέματα και κοροϊδίες), λύκεια-γυμνάσια (δημοτικά πρέπει να έχει κάθε ραχούλα και βραχονησίδα για πολλούς λογους). Άχρηστη και σε αυτό , όπως και όλοι οι προηγούμενοι (απλώς οι άλλοι κάτι έκαναν της προκοπής, ΑΥΤΗ τίποτα πέρα από τους ημετέρους και τις ιδεοληψιες)

ΔΕΠ
|

Χριστέ μου....τι πληρώνουμε από τους φόρους μας....ποιός ξέρει πόσες άλλες τέτοιες θέσεις υπάρχουν μέσα και έξω...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ