Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά σήμερα τα σχολεία , λόγω κακοκαιρίας

13/01/2022

Ενημερώθηκε: 13/01/2022, 08:20

Άκουσε το άρθρο

Κλειστά θα είναι σήμερα Πέμπτη τα σχολεία σε ορισμένες περιοχές της χώρας ενώ σε κάποιες θα ανοίξουν μία ώρα αργότερα , λόγω κακοκαιρίας.

Ειδικότερα:

Φλώρινα

Την διακοπή των μαθημάτων των πάσης φύσεως σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας από την Τετάρτη 12-01-2022 έως και την Παρασκευή 14-01-2022, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Στ. Βόσδου, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκαλέσει στην Περιφερειακή Ενότητα ο σεισμός της 9ης Ιανουαρίου 2022 και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Κοζάνη

Δήμος Εορδαίας

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων

Τα σχολεία θα λειτουργήσουν από τις 9:15 λόγω παγετού.

 Ευρυτανία

Δήμος Καρπενησίου

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου  α ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 το πρωί λόγω της πρόγνωσης για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών

Τα σχολεία τ θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

Εύβοια

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων αποφάσισε τη διακοπή μαθημάτων, για την Πέμπτη 13/1/2022, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Κοινότητας Στενής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Στενής).

Έβρος

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών, της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, της Δημοτικής Κοινότητας Συκορράχης και του Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

Δήμος Σαμοθράκης

Κλειστές Θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 13/01/2022, τα σχολεία στη Σαμοθράκη,ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος.

Ροδόπη

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Αύριο, Πέμπτη 13/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά  

Καβάλα

Δήμος Θάσου

Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022,  

Καστοριά

Δήμος Καστοριάς

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, με  απόφαση του Δημάρχου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

Τρίκαλα

Δήμος Μετεώρων

Οι σχολικές μονάδες της Χρυσομηλιάς (Παιδικός σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό σχολείο) ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 13-1-2022.

Στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

Μαγνησία

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Κλειστά θα μείνουν αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου , εκτός από το Γυμνάσιο και τα Λύκεια Αργαλαστής (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σκιάθου

Με απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη, όλες οι σχολικές μονάδες .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ