Στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα η Ν. Κεραμέως για να παρουσιάσει το Σχέδιο Νόμου για τα ΑΕΙ

17/06/2022

Ενημερώθηκε: 17/06/2022, 06:51

Άκουσε το άρθρο

Την "πύλη" του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει σήμερα,στη 1 το μεσημέρι, η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, προκειμένου να συναντηθεί με την πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η υπουργός Παιδείας θα παρουσιάσει στην πρόεδρο της Δημοκρατίας το Σχέδιο Νόμου για τα ΑΕΙ, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Σχόλια (2)

Γκεβάρα ή και βάρα?
|

Ε τι παραπάνω να της πει δηλαδή?... Εδώ ολόκληρος ΠΘ είπε, ότι κάνουν επανάσταση!
Τι έχει να γράψει ο Ιστορικός του μέλλοντος για δαύτους ήθελα να ήξερα...

Μαρία
|

Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για μια ακόμη παράσταση θεσμικής επίφασης από την κυρία Κεραμέως. Δυστυχώς, εμπλέκει στα επικοινωνιακά της παίγνια και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τόση ευτέλεια για τις πολιτικές σκοπιμότητες του κυβερνώντος μηχανισμού. Ας ελπίσουμε να βρισκόμαστε στην τελευταία χρονιά των κακόγουστων και επικίνδυνων παραστάσεων του θιάσου...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ