Με το esos στα χέρια από το βήμα της Βουλής η Ν. Κεραμέως

15/07/2022

Άκουσε το άρθρο

Δημοσίευμα του esos στο οποίο φιλοξενείται δήλωση της Πρυτάνεως του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Μ. ΝικολαΊδη , κρατούσε στα χέρια της  η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως , κατά την ομιλία της, από το βήμα της Βουλής, για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Δείτε την παραπάνω  φωτογραφία

Η υπουργός Παιδείας κατέθεσε το δημοσίευμα στα πρακτικά της Βουλής και δήλωσε:  

"Η   Πρύτανις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου χθες δήλωσε ότι έχουμε ενσωματώσει τη μεγάλη πλειοψηφία των προτάσεων του Πανεπιστημίου.   Το καταθέτω στα Πρακτικά".

Σχόλια (7)

Ανήσυχος εκπαιδευτικός
|

Παρόλο που η κ. υπουργός κρατάει στα χέρια της δημοσίευμα του esos, πολύ αμφιβάλλω αν όντως διαβάζει αυτές εδώ τις σελίδες, γιατί αν το έκανε, μάλλον θα απέφευγε να επικαλεστεί το site, γιατί θα καταλάβαινε ότι έτσι εμμέσως θα υποκινούσε πολύ κόσμο ν' ανατρέξει σ' αυτό και ν' ανακαλύψει τελικά ότι είναι συντριπτική η καταδίκη της πολιτικής της από τους αναγνώστες και σχολιαστές του esos!!!

Whatever
|

Άντε γεια..... υπουργέ μου. Ναι όλοι συμφωνούν με το νομοσχέδιο. Καληνύχτα

Πολιτική σταδιοδρομία και παρακαταθήκη
|

Ολοφάνερα η υπουργός ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην πολιτική της σταδιοδρομία - δυστυχώς, δεν τόλμησε ριζικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία ούτε μπόρεσε να βελτιώσει την κατάσταση έστω στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αναφορικά με τα ΑΕΙ, είναι πλέον κατανοητό ότι χρειάζεται ολική ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού και ότι δεν είναι μόνο θέμα διοίκησης (πρυτανικών αρχών). Δυστυχώς, ο γεωγραφικός χάρτης των Πανεπιστημίων -με υποβαθμισμένες σχολές και τμήματα διάσπαρτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας- αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης.

Επιπλέον, η επαναφορά των ΤΕΙ (με άλλη ονομασία) είναι λανθασμένη κίνηση.

Κρίμα για μια νέα πολιτικό απλώς να συμβιβάζεται με μια διεκπεραιωτική στρατηγική και να μην αφήνει παρακαταθήκη.

Ε άμα το είπε και το Χαροκόπειο....
|

Καμιά 100στη δημοσιεύματα του esos, για το πόσο άριστα τα καταφέρατε με τις επιλογές των στελεχών και τον "καλυτερότερο" νόμο, δεν σας έδειξαν οι συνεργάτες σας? Λες και το Χαροκόπειο, είναι το Κολούμπια.

Πολίτης 2022
|

Όλα αυτά ωραία.
Με την τοποθέτηση των ΔΠΕ και ΔΔΕ τι ακριβώς έχει...προκύψει και ακόμα καμία τοποθέτηση;
Τι ακριβώς θέμα υπάρχει;

Κώστας - Μέλος ΔΕΠ
|

Γιατί ακριβώς να χρειάζεται η Υπουργός μας να καταθέσει στα πρακτικά αυτή τη τοποθέτηση της Πρυτάνεως ; Τέλειωσαν τα επιχειρήματα ;
Αυτό νομίζω είναι πολιτική κατάντια

Πιτσιφλής
|

Δεν έχει νόημα. Τελείωσε.
Η επόμενη τι ώρα ανεβαίνει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ