Αναστέλλεται η λειτουργία 8 Δημοτικών Σχολείων και 15 Νηπιαγωγείων, λόγω έλλειψης μαθητών

19/09/2022

Άκουσε το άρθρο

Την αναστολή λειτουργίας 8 Δημοτικών Σχολείων και 15 Νηπιαγωγείων  στη Στερεά Ελλάδα, ,  λόγω έλλειψης μαθητών, για το σχολικό έτος 2022 - 2023, προβλέπει απόφαση της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα πρόκειται για εξής Δημοτικά και Νηπιαγωγεία:

Σχόλια (3)

Στέγαση και θέσεις εργασίας η λύση για το δημογραφικό
|

Αν οι νέοι 25-45 ετών δεν στηριχθούν ώστε να βρουν αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας και να αποκτήσουν δική του στέγη δεν υπάρχει μέλλον στο ελληνικό κράτος - ακόμα και αν λειτουργούν Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία σε χωριά και νησιά αυτά σε 10-15 χρόνια θα κλείσουν αφού τα παιδιά θα φύγουν για να σπουδάσουν και να βρουν δουλειά.

Άρα, δεν υπα΄ρχει κανένα νόημα στην πρόσληψη εκπαιδευτικών (μονίμων και αναπληρωτών) ηλικίας 50 ετών, που έρχονται να προστεθούν σε ένα ήδη γηρασμένο Δημόσιο.

Σώστης
|

Κίνητρα να επιστρέψει ο κόσμος πίσω; Ενίσχυση των εισοδημάτων των νέων που εξαρτώνται από τους γονείς τους ακόμη ως τα 40 τους κι βάλε; Βοήθεια στα υπογόνιμα ζευγάρια που δίνουν περιουσίες για ένα παιδί; Το δημογραφικό χρειάζεται έξυπνους χειρισμούς. Αποδειχθήκατε ανίκανοι! Ώρα να φεύγετε…

ΕΡΤ
|

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ γιατί δεν έπρεπε να κάνεις βιαστικά διορισμούς; ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ