Διευθυντές Σχολείων: Άλλαξαν την ώρα προθεσμίας αποδοχής ή μη της ηλεκτρονικής αίτησης

Προηγήθηκε διόρθωση του "ακατανόητου" κειμένου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μετά την επισήμανση από το esos

12/01/2023

Ενημερώθηκε: 12/01/2023, 22:34

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας άλλαξε στην πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων την καταληκτική ώρα Αποδοχής ή μη   της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. 

Η μέρα παραμένει η Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 αλλά ή ώρα από 16.00 έγινε τώρα 20:00.

Διόρθωσε το "ακατανόητο" κείμενο

Προχθές το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην διόρθωση του  "ακατανόητου" κειμένου   στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  για τους υποψηφίους Διευθυντές Σχολείων , μετά τη σχετική επισήμανση ρεπορτάζ του esos.

Συγκεκριμένα   το νέο τροποποιημένο και διατυπωμένο σωστά κείμενο  αναφέρει: "Η καταληκτική ημερομηνία για την Αποδοχή ή μη από την αντίστοιχη Επιτροπή Αξιολόγης της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων είναι η Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 16:00".

Το "ακατανόητο" κείμενο

Στο ρεπορτάζ του  το esos είχε επισημάνει τα εξής:

"Στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας αναφέρεται: "Χρονική Περίοδος Αποδοχής από την αντίστοιχη Επιτροπή Αξιολόγης Αιτήσεων: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 17:00 - Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 16:00".

Αυτό το "Αποδοχής" δεν είναι κατανοητό εάν ταυτίζεται με τον χαρακτηρισμό ενός υποψηφίου ως Δεκτού (ή Μη δεκτού) ή εάν πρόκειται για απλό χαρακτηρισμό της αίτησης ως αποδεκτής προς κρίση από το Τοπικό Συμβούλιο.

Οι αιτήσεις έλαβαν βέβαια αυτομάτως Αριθμ. Πρωτ. οπότε ουσιαστικά πρακτικά έγιναν "αποδεκτές" από το σύστημα και εναπόκειται στα Τοπικά Συμβούλια να κριθούν ως Δεκτοί ή Μη δεκτοί οι υποψήφιοι που τις κατέθεσαν με βάση τα κριτήρια που θέτει ο νόμος επιλογής στελεχών εκπαίδευσης".

Σχόλια (8)

Τάσος
|

Αριστεία! Τι περιμένετε;
Αναμένουμε το δεύτερο βήμα. Την δίκαιη και αντικειμενική κρίση των τοπικών συμβουλίων επί των συνεντεύξεων. Δίκαιη και αντικειμενική όσο και η επιλογή των μελών τους.
Έχει παρελθόν αυτό το κόμμα που μας κυβερνά, στην δικαιοσύνη την ορθοκρισία και την αντικειμενικότητα βεβαίως βεβαίως...

Τάσος
|

Αριστεία! Τι περιμένετε;
Αναμένουμε το δεύτερο βήμα. Την δίκαιη και αντικειμενική κρίση των τοπικών συμβουλίων επί των συνεντεύξεων. Δίκαιη και αντικειμενική όσο και η επιλογή των μελών τους.
Έχει παρελθόν αυτό το κόμμα που μας κυβερνά, στην δικαιοσύνη την ορθοκρισία και την αντικειμενικότητα βεβαίως βεβαίως...

@ αλλά η ώρα από 16.00 έγινε τώρα 20:00
|

ακρίβεια, σοβαρότης, αξιοπιστία....
ας ήταν κατσαρή η ώρα όμως πχ 19.57 ! σοβαρά πράματα.

Μαρία Σωρ.
|

Εκεί που πρέπει να δώσουν πιο λίγες μέρες περιθωριο...δίνουν πολλες. Κι εκεί που πρέπει να δώσουν πολλές δίνουν λίγες. Αναφέρομαι στο :" δέκτες και μη δέκτες αιτησεις"... που η δική μας διεύθυνση έχει πάνω από 200 αιτήσεις και ήδη έχει τελειώσει... φανταστείτε οι άλλες διευθύνσεις...που έχουν πολύ πιο λίγες αιτήσεις διευθυντων .προς τι τόσες μέρες;;;Καθυστέρηση πάλι ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ στη διαδικασία...

Φραγκιαδακης
|

Ένα πράγμα σωστό με τη μια...χωρίς κάποια διόρθωση, επισήμανση...δεν γίνεται να υπάρξει. Πώς το πε ένας ΝΊΚΟΣ σε ένα σχόλιο του σε άλλο άρθρο:" αμάθεια, ανοργανωσιά,αμορφωσια"...

Γεράσιμος 2000
|

Ενώ όλα τ άλλα...κατανοητά. Η μόνη παραφωνία αυτή...
Αχ,θεε μου... αχ...

Φ.Φ.Φ.
|

Να ταν μόνο αυτό το ακατανόητο...

ΑΡΙΣΤΕΙΑ
|

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ