Κολέγιο Αθηνών: Δεν εντοπίστηκε τίποτα το ύποπτο

Προηγήθηκε καταγγελία για εισβολή αγνώστων, όχι με φυσιολογικό τρόπο

19/01/2023

Ενημερώθηκε: 19/01/2023, 16:50

Άκουσε το άρθρο

Τίποτα το ύποπτο δεν εντοπίστηκε στο Κολέγιο Αθηνών, μετά από έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία κλήθηκε στο χώρο , ύστερα από καταγγελία για εισβολή αγνώστων, όχι με φυσιολογικό τρόπο στο campus του Ψυχικού .

Η αστυνομία δέχθηκε την  καταγγελία  στη 1 το μεσημέρι.

Αμέσως δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας απέκλεισαν τις τρεις εισόδους και εξόδους του Κολεγίου στο Ψυχικό, ενώ  οι μαθητές παρέμειναν στις αίθουσες.

Η  ανακοίνωση του Κολεγίου 

Σας ενημερώνουμε για περιστατικό που αναστάτωσε τη σχολική ζωή σήμερα στο campus του Ψυχικού. Πληροφορηθήκαμε για την παρουσία δύο εξωσχολικών στο campus, που δεν μπήκαν με φυσιολογικό τρόπο από τις πύλες του Σχολείου. Κρίναμε ότι το περιστατικό ενδεχομένως ενείχε κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητριών και των μαθητών μας.

Κατόπιν αυτού κινητοποιήσαμε όλον τον μηχανισμό ασφαλείας του Σχολείου και καλέσαμε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο Σχολείο και ανέλαβε υπηρεσία για εξονυχιστικό έλεγχο του campus.

Το προσωπικό ασφαλείας του Σχολείου μας κινήθηκε ακαριαία και οι εκπαιδευτικοί παρέμειναν με τις μαθήτριες και τους μαθητές στις τάξεις τους. Με μήνυμα του President ενημερώθηκαν οι μαθητές, ώστε να μην ανησυχούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν ασφαλείς.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και επανήλθε η ομαλή κυκλοφορία όλων στο campus.

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης
Διευθυντής/President

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Ανθή
|

Ένας ψιλοκαυγάς σε ένα μεγάλο ιδιωτικό σχολείο έγινε θέμα. Με τα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν καθημερινά στα δημόσια σχολεία θα ασχοληθείτε καμιά φορά;

Μάλιστα....
|

Περίεργη υπόθεση.... Μπήκαν, βγήκαν και ποτέ δεν τους βρήκαν. Τελικά τί είδαν;

Πιτσιφλής
|

Δόξα τω Θεό!
Όλα πήγαν καλά.
Μα το Κολλέγιο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ