Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα λόγω κακοκαιρίας-Κανονικά θα λειτουργούν στην Αττική

Συνεχής ενημέρωση

27/01/2023

Ενημερώθηκε: 27/01/2023, 08:11

Άκουσε το άρθρο

Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες   σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν , η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι σήμερα  θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Χθες  Πέμπτη με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής και κατόπιν σχετικής διαβούλευσης με τους Δημάρχους της Αττικής, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα σε όλη την Αττική, όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά τα σχολεία   στη Ρόδο, Σύμη και Κω

Αναστέλλεται   η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της επικράτειας του Δήμου Ρόδου κατά την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου , για την προληπτική προστασία της δημόσιας ασφάλειας.

Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής και όλα τα Ειδικά Σχολεία. 

Τα παραπάνω ορίζει απόφαση του Δημάρχου Ρόδου Αντ. Καμπουράκη.

Επίσης κλειστά θα είναι τα σχολεία στη Σύμη, με απόφαση που υπέγραψε ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ανάλογη απόφαση έλαβε και ο Δήμαρχος της Κω Θεοδόσης Νικηταράς , για τα σχολεία του νησιού.

 Ζάκυνθος

Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους   στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου, προβλέπει απόφαση του Δημάρχου.

Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδυεση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης”.

Νευροκόπι: Kλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Σήμερα Παρασκευή  27 Ιανουαρίου   ΟΛΑ τα σχολεία του Δήμου Νευροκοπίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού.

Κάρπαθος

Την αναστολή λειτουργίας, την Παρασκευή 27.01.2023, όλων των Σχολείων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπάθου, λόγω των επικίνδυνων
καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητριών και των μαθητών αλλά και η αποφυγή ατυχημάτων, αποφάσισε ο Δήμαρχος Καρπάθου Ιωάννης Θεμ ισύριος.

Νίσυρος

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, για την προληπτική προστασία της δημόσιας ασφάλειας αποφάσισε ο Δήμαρχος Χρ. Κορωναίος. Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Σάμος

 Μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την Σάμο, με σχετική απόφαση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι ιδιωτικοί και δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί της Σάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 27/01/2023, για την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, των συνοδών τους και των εκπαιδευτικών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ