Live: Εκδήλωση για το έργο τεσσάρων χρόνων της Ν. Κεραμέως στο υπ. Παιδείας

Στην εκδήλωση θα  παραβρεθεί  ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης

20/02/2023

Ενημερώθηκε: 20/02/2023, 19:42

Άκουσε το άρθρο

Εκδήλωση, με θέμα  «4 Χρόνια Έργο για την Παιδεία. Αλλαγή  Στην Πράξη», διοργανώνει το γραφείο της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,  σήμερα  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 5:30 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση θα  παραβρεθεί  ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το esos  συνδέθηκε διαδικτυακά, για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση .

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (67)

Είναι large....
|

@Ποιος πληρώνει την προεκλογική φιέστα? 20 Φεβ 2023 16:09
Θα "ξεκαθαριστεί" βεβαίως βεβαίως! Με άζαξ με διπλάσιο αμονιαζόλ.
Φανταστείτε επίσης τον κάθε υπουργό, να κάνει τη "φιέστα" του στο Μέγαρο. Μακροχρόνια μίσθωση θα χρειαστεί, για να ΜΑΣ βγαίνει πιο οικονομικά.
Η ΝΔ είχε άλλωστε πάντα παράδοση, στο άρτος και θεάματα και στα μνημόσυνα με ξένα κόλυβα. Οι άριστοι του Χάρβαρντ θα έμεναν πίσω?

Εφη
|

Χτυπουν τους δασκάλους των παιδιων μας τι μήνυμα στέλνει αυτό το υπουργείο αυτή η κυρία ;ποιο έργο παρουσιαζει;ντροπή λυπάμαι ειλικρινά έτσι αντιμετωπίζουν τους εκπαιδευτικούς σ αυτη τη χώρα;;

ΠΕ 60
|

Μην ξεχνάμε τα Αγγλικά. Καινοτομία από άσχετους με την εκπαίδευση ανθρώπους. Τα παιδιά υποφέρουν κατά τη διάρκεια και δεν έχει να κάνει με τους εκπαιδευτικούς αλλά με τα ενδιαφέροντα και την ηλικία των παιδιών. Κρίμα

Αριστεία, όχι αστεία
|

Με ΜΑΤ και βία
δεν γίνεται παιδεία.

Φιέστες εντός μεγάρου, τα MAT για τους εκπαιδευτικούς εκτός
|

Αυτοχειροκροτηθήκαν αναμεταξύ τους.
Τα ΜΑΤ για τους διαδηλωτές.
Τα έξοδα για τη διάθεση του Μεγάρου είναι από κρατικά κονδύλια;

Απόφοιτος ΤΕΙ
|

Ποια ήταν η δουλειά που έγινε τα 4 χρόνια ώστε να βρεθεί μια διαδικασία αντιστοίχισης των πρώην ΤΕΙ σε ΑΕΙ? Είμαι δημόσιος υπάλληλος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό και παίρνω μισθό ΤΕ πολύ μικρότερο από συνάδελφο ΠΕ. Έχω δηλ. 7 χρόνια παραπάνω σπουδών όμως παίρνω λιγότερο μισθό γιατί το βασικό μου πτυχίο είναι του ΤΕΙ. Δεν έπρεπε αυτοδίκαια όσοι απόφοιτοι ΤΕΙ έχουν τελειώσει διδακτορικό να παίρνουν αντίστοιχο μισθό με τους ΠΕ; Τώρα απόφοιτοι κολλεγίων με 3 χρόνια σπουδών θα παίρνουν μισθό ΠΕ και εγώ με 11χρόνια σπουδών θα παίρνω μισθό ΤΕ? Παρακαλώ πολύ κάποιος από την κυβέρνηση να άρει αυτές τις αδικίες και να βρεθεί τρόπος αντιστοίχισης των πτυχίων ΤΕΙ.

Giannis
|

Κυρα Νίκη έρχεται η ώρα της... αξιολόγησης .lp

Άκης Μπούας
|

Στη διαμαρτυρία για τη φιέστα παρωδία Κεραμέως-Μητσοτάκη η κυβέρνηση απάντησε με γκλοπιές στα κεφάλια, και κυνηγητό ως τα πάλαι ποτέ βασανιστήρια του ΕΑΤ - ΕΣΑ!!!

Φ.Φ.Φ.
|

Γελάν και οι πέτρες ...ποιο έργο;;;;; Ανυπαρξια.

jim
|

Την ίδια ώρα τα ΜΑΤ ξυλοκοπούν τους εκπαιδευτικούς που πήγαν έξω από το Μέγαρο για να εκφράσουν στην υπουργό την "ευγνωμοσύνη" τους για το έργο της τα 4 χρόνια στο υπουργείο παιδείας.

Γιάννης Ν
|

-3% για τη ΝΔ η κυρία. Η αυτοδυναμία χάνεται εξ αιτίας της.

Vasog
|

Άντε με το "καλό" να πάτε κι αλλού να προσφέρετε..
"Νίκη ,Νίκη ξέχασε τη νίκη ..
έρχεται μανικι"

Ποιος πληρώνει την προεκλογική φιέστα?
|

Απολογισμός υπουργού γίνεται στο υπουργείο του ή/και την Βουλή. Η προεκλογική καμπάνια υπουργού μπορεί να γίνεται σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο με έξοδα είτε του ιδίου ή/και του κόμματός του, αλλά όχι με έξοδα του υπουργείου ή του δημοσίου.
Πόσο θα κοστίσει η εκδήλωση στο Μέγαρο και ποιος καλύπτει τα έξοδα της?
Αυτό είναι ζήτημα διαχείρισης δημοσίου χρήματος και πρέπει να ξεκαθαριστεί.

@Μιχάλης
|

Δυστυχώς δεν είμαστε στις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Μας παρότρυναν τα πανεπιστήμια να συνεχίσουμε σε 5ο έτος σπουδών και τελειώνοντας μας έχουν αφήσει μετέωρους. Έχουν να κάνουν με ανθρώπους δε μας σκέφτονται;

Αλέξανδρος
|

Σχετικά με όσους αναφέρονται στην ψηφιοποίηση του σχολείου να αναφέρουμε πως μες τις δύο καραντίνες η τηλεκπαίδευση έγινε αποκλειστικά και μόνο με τον προσωπικό εξοπλισμό του κάθε εκπαιδευτικού!!! Για ποιά επιτυχία της Υπουργού μιλάνε ορισμένοι; Επιτυχία των εκπαιδευτικών λέγεται αυτό. Για να λέμε τα πράγματα όπως πρέπει!!!

ΜΠΆΧΑΛΟ
|

Δεν μένω απόψε με τον παίδαρο
θα πάω οσονούπω εις το Μέγαρο
'Ολων των εκπαιδευτικών η "μητέρα"
το έργο της θα αναδείξει σήμερα Δευτέρα
υποκλίνομαι στο επικοινωνιακό αυτό μεγαλείο
μη φέρετε αντίρρηση μη σας κάνω εκμαγείο
ε ρε ευτυχία στα σχολεία
και πολύ χαρά στην ιδιωτική Παιδεία
στα Κολέγια γλέντι που θα γίνει
αυτή η "μαμά " ήρθε για να μείνει( ?)
Από τα βάθη του δικού μου καναπέως
γεια και χαρά σας κυρία Κεραμέως
Για να σας δείξω πόσο σας αγαπάω
ντυμένη με το πρόσωπο σας στον Καρνάβαλο θα πάω!

@ Άνετα πρώτη
|

@ Άνετα πρώτη από το τέλος. Πάτος σε όλες τις δημοσκοπικές αξιολογήσεις υπουργών. Και δικαίως. Κανένας προγραμματισμός, καμία έμπνευση. Αδυναμία τέλεσης του απλούστατου: να στείλει ένα μήνυμα στην ώρα του για σημαντικές επετείους που τιμώνται με σχολικές γιορτές.

Μιχάλης
|

Να πει και για τις προσπάθείες που έκανε για να λύσει τα προβλήματα με τα πρώην ΤΕΙ.
Μόλις μπήκε σε αυτήν την θέση, τακτοποίησε άμεσα τα κολέγια. Όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με τα πρώην ΤΕΙ, απάντηση πως δεν είναι δυνατόν να λύσει το θέμα μέσα σε λίγους μήνες που ήταν στο υπουργείου.
4 χρόνια μετά δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

Κυρία κεραμεως
|

Έξω από το Μέγαρο μουσικής θα βρίσκονται χιλιάδες εκπαιδευτικοί που θα σας επευφημούν!!!! Αν μπορείτε επιτρέψτε τους την είσοδο να σας συγχαρούν αυτοπροσώπως...

Προπώληση εισιτηρίων?
|

Η εκδήλωση "παίζει" δημοσιογραφικά εδώ και 4-5 ημέρες.... κι ακόμη δεν μας είπατε πώς κλείνουμε θέση?....

Ποιο "έργο";
|

Ποιο "έργο"; Όλες οι μπατιρημένες ιδεοληψίες του νεοφιλελευθερισμού; Αυτό είναι το έργο; Η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων είναι η μόνη της έγνοια. Αυταρχισμός, αντιδραστικότητα, θεαθήναι: το τρίπτυχο της κ. υπουργού.

Ανετα τελευταία
|

@Άνετα πρώτη20 Φεβ 2023 08:20
Δεν είμαστε με τη νικη. Διέλυσε τα πάντα. Αφησε τα Πανεπιστήμια χωρίς διοικήσεις. Αφησε τους εκπαιδευτικούς στην πανδημία να πληρώσουν από την τσέπη τους λαπτοπ, γραφίδες, καμερες και να αναβαθμίσουν τις γραμμές τους. Έσυρε στα δικαστήρια αναρίθμητες φορές τους εκπαιδευτικούς γιατί τους μισεί. Μακράν ό,τι χειρότερο γνώρισε αυτό το υπουργείο.

Εξοργισμένος πολίτης που θέλει να εργαστεί στον τομέα του
|

Όχι απλά δεν έλυσε προβλήματα , αλλά δημιούργησε παρά πολλά!! Χιλιάδες απόφοιτοι χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα … θα έπρεπε να ντρέπεται !!

Άνετα πρώτη
|

Είμαστε με τη νικη. Τόλμησε και άλλαξε Τία παθογένειες χρόνων. Γυρισαμε στην ψηφιακή εποχή διορίστηκαν χιλιάδες . Έφερε ψυχολόγους διορισε άπειρες παράλληλες στηρίξεις, έδωσε υλικά , ήταν σε ετοιμότητα στην πιο δύσκολη θητεία.

Ναι, αστεροσκοπείο Αθηνών εκεί?
|

@Congrats 15 Φεβ 2023 21:25
Εμ δεν το βλέπουμε πόσο μπροστά πήγε την παιδεία? Τηλεσκόπιο θέλουμε για να τη δούμε.....

Όταν έχεις ταλέντο....
|

Στο Μέγαρο Μουσικής? Μήπως θα τραγουδήσει κιόλας? Στο Χόλυγουντ έπρεπε να γίνει η εκδήλωση, να της απονέμουν και το Oscar καλύτερης ηθοποιού.

Πιτσιφλής
|

Είμαι με το μέρος των αδύναμων... γενικώς!
Εκτός του Π@ΟΚ!

Chris
|

Έρχεται η ώρα της εξόδου για την άριστη των χείριστων

ΕΛΕΝ
|

@ Πιτσιφλής
τόσο πολύ σου αρέσει πια αυτή η Ζέττα ;
Συνεχώς με εκείνη ασχολείσαι…

Βολεμένος επαναστάτης
|

Είμαστε μαζί σου. Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ