Διευθυντές Σχολείων: Μέχρι την Παρασκευή 24/2 οι ενστάσεις στους πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων

Έτσι την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου αναμένεται όλες οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να δημοσιεύσουν τους προσωρινούς πίνακες μοριοδότησης

19/02/2023

Άκουσε το άρθρο

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Διευθυντών Σχολείων προστέθηκε σήμερα νέα ανακοίνωση που ορίζει την προθεσμία υποβολής ενστάσεων.

Αναφέρει η ανακοίνωση: Χρονική Περίοδος υποβολής ενστάσεων επί της μοριοδότησης των αιτήσεων από τους υποψηφίους: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 08:00 - Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 22:59

Έτσι την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου αναμένεται όλες οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να δημοσιεύσουν τους προσωρινούς πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων καθώς την Τετάρτη το πρωί ξεκινά η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων.

Τέλος, η δημοσίευση των οριστικών πινάκων μοριοδότησης και η έναρξη των συνεντεύξεων προγραμματίζεται για το τέλος Φεβρουαρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (21)

Δ.Χ.
|

Οι ενστάσεις είναι ανώνυμες ή επώνυμες;

ΑΝΕΣΤΗΣ
|

@ΜΑΚΑΡΙ Διάβασε καλύτερα το νόμο: "Εμπειρία, η οποία εμπίπτει αθροιστικά στις υποπερ. εα) έως εστ) μοριοδοτείται μία (1) φορά με την ανώτερη,
κατά περίπτωση, προβλεπόμενη μοριοδότηση".
Προφανώς εννοεί ότι σε κάθε υποπερίπτωση δεν μπορείς να αθροίσεις περισσότερη μοριοδότηση από το όριο της περίπτωσης αυτής. Άλλη περίπτωση η εμπειρία ως Διευθυντής ή Υποδιευθυντής (εγ) και άλλη η συμμετοχή σε υπηρεσιακό συμβούλιο (εστ).

Προς ΜΑΚΑΡΙ
|

Θα να μου αναφέρετε σε ποιο σημείο του νόμου ορίζει ότι θητεία Δ/ντή σχ. μονάδας(ακόμα και 15 έτη) δεν λαμβάνει ταυτόχρονα διοικητικά μόρια για υπηρεσιακά συμβούλια.

Συνάδελφος
|

Η κ υπουργός είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το έργο της και θα το΄ πράξει!!!Εκλογή διευθυντών και τοποθετήσεις εδ΄ώ και τώρα!!!

@Εκπαιδευτικος δημοσίου
|

Καμία επαφή με την πραγματικότητα

............
|

ΟΛΑ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΙΩΣ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΜΑΚΑΡΙ
|

Μακάρι όλες οι δ/νσεις να εφαρμόσουν πιστά τον νόμο για τα επικαλυπτόμενα μόρια ώστε να μην υπάρξει εμπλοκή και να κυλήσει ομαλά η διαδικασία.Ο νομος είναι ξεκάθαρος:όποιος έχει θητεία Δ/ντή σχ. μονάδας(ακόμα και 15 έτη) δεν λαμβάνει ταυτόχρονα διοικητικά μόρια για υπηρεσιακά συμβούλια και ΕΔΕΑΥ και τα σχετικά.

nick
|

Σε λίγες μέρες θα προκηρυχτούν εκλογές! Όλα σταματούν! Καμιά διεύθυνση δεν θα καταφέρει να προγραμματίσει συνεντεύξεις πριν την προκήρυξη των εκλογών. Και μετά βλέπουμε! Εάν βγει άλλη κυβέρνηση μπορεί να πάνε όλα από την αρχή!

Πλάτων
|

Έναρξη συνεντεύξεων στο τέλος Φεβρουαρίου προφανώς και δε γίνεται! Είναι λογικά αδύνατο, όπως και οι συνεντεύξεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Αν η προκήρυξη των εκλογ΄ών γίνει στις 10 Μαρτίου, όπως πιθανολογείται, οι συνεντεύξεις θα ξεκινήσουν μετά τις εκλογές και οι νέοι διευθυντές θα τοποθετηθούν τον Ιούλιο, που είναι το καλύτερο και για την ομαλή λειτουργία των σχολείων. Αφού οι διαδικασίες επιλογής καθυστέρησαν και πλησιάζουμε στο τέλους του σχολικού έτους, τόσο οι διευθυντές σχολείων όσο και οι σύμβουλοι εκπαίδευσης θα έπρεπε να τοποθετηθούν τον Ιούλιο.

jimmys
|

Φυσικά και πρέπει να αλλάξουν αμέσως οι διευθυντές. Είναι στοίχημα που έβαλε η κυβέρνηση και πρέπει να το τελιώσει πριν τις εκλογές.
Εξάλλου, όσοι είναι διευθυντές σίγουρα θα παραμείνουν, διότι έτσι όπως είναι η μοριοδότηση, δύσκολα μπορεί κάποιος να τους ξεπεράσει.
Επομένως μπορεί ένα 10% να είναι καινούργιοι, σε σχολεία τα οποία έχουν προσωρινούς διευθυντές, ή σε κάποια άλλα που απλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Δεν έχουν σημασία εαν υπάρχουν προγράμματα, στο δημόσιο υπάρχει συνέχεια.

Φραγκιαδακης
|

Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι. Τώρα θα ναι εγκληματικό

κοστασ
|

Καλά, κανένας σας δεν σκέφτεται ότι οι αλλαγές που θα προκληθούν από τις αντικαταστάσεις Διευθυντών ΚΑΙ Υποδιευθυντών σχολείων θα προκαλέσει αλλαγές στους καθηγητές των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων σε ορισμένα σχολεία 2 μήνες πριν τις Πανελλαδικές; Είστε σοβαροί; Θα πρέπει να καταργηθούν όλοι οι νόμοι που διέπουν τις τοποθετήσεις και τις αναθέσεις μαθημάτων για να μην γίνει αυτό.

εκπαιδευτικός δημοσίου
|

Γιατί σας πιάνει άγχος;
Οι εκλογές θα γίνουν τον Ιούλιο, όπως και το 2019.
Ακριβώς η τετραετία.
Οι νέοι διευθυντές θα τοποθετηθούν πριν τις πανελλήνιες.
Οι νέοι διευθυντές λυκείων θα είναι πρόεδροι λυκειακών επιτροπών.
Οι νέοι διευθυντές θα αναλάβουν την αξιολόγηση άμεσα.

27 ΡΤ
|

Οι τοποθετήσεις νέων διευθυντών αρχές Απριλίου μέσα στις διακοπές του Πάσχα τι ρόλο παίζουν; 24 Απριλίου ανοίγουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα και απομένουν 7 εβδομάδες μαζί με αργίες και ΣΚ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Να κάνουν τι οι νέοι Δντές αυτό το λίγο διάστημα; Πολλή φασαρία για το τίποτα. Τη φασαρία που θα προκληθεί από τις μετακινήσεις, ανακατατάξεις και αλλαγές το έχει αναλογιστεί κανείς; Να γίνει η διαδικασία , η οποία είναι αναγκαία , αλλά οι τοποθετήσεις το καλοκαίρι , για να κυλ΄ήσουν όλα ομαλά. Γιατί μερικοί βιάζονται πια τόσο πολύ; Τι θα κερδίσουν μέσα στις επτά εβδομάδες; Το κέρδος είναι πολύ λιγότερο από τη φασαρία που θα προκληθεί .

Στέλλα
|

Θα είναι εγκληματικό να αλλάξουν οι διευθυντές τωρα. Τρέχουν προγράμματά,Erasmus κλπ. Ας γίνει η τοποθέτηση τους το καλοκαίρι.

@Ολα ...γίνονται!
|

Οι εκλογές θα ειναι 9 Απριλίου ...
Οχι;;;

ABC
|

Πληροφορούμαι ότι ορισμένες ΔΔΕ "κόβουν" τα μόρια του Erasmus επειδή, λέει, οι Βεβαιώσεις Συμμετοχής είναι στα αγγλικά και δεν είναι μεταφρασμένες (!) Το βρίσκω εντελώς παράλογο, πέραν του ότι η απόφαση υλοποίησης του Erasmus πιστοποιείται και από το Πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων που επίσης "φορτώσαμε" στο σύστημα. Και το κυριότερο; Λένε ότι στις ενστάσεις δεν θα δεχθούν να υποβάλουμε μεταφρασμένες τις πιο πάνω Βεβαιώσεις διότι λέει ... το Σύστημα δεν τις δέχεται. Μα τότε, ποιο είναι το νόημα των ενστάσεων; Το ΥΠΑΙΘ οφείλει να παρέμβει και σ' αυτόν τον παραλογισμό.

Χ.Ψ.
|

Τέλος Φεβρουαρίου είναι 28 του μηνός. Μετά έχει 1η Μαρτίου.
Δηλαδή, οι επιτροπές θα εξετάσουν τις ενστάσεις μέσα στο τριήμερο και στις 28 θα ξεκινήσουν συνεντεύξεις;
Τι λέτε;
Καλό Μάρτη, καλό τριήμερο 25ης Μαρτίου για να δούμε οριστικές λίστες.
Και μακάρι να έχουμε άμεσες τοποθετήσεις.
Διότι αξιολόγηση με τους παλιούς διευθυντές ΔΕΝ γίνεται.

Παραταση
|

Έρχεται παράταση οσονουπω. Λέγε με εκλογές. Και να βγουν πίνακες ειναι στην κρίση της νέας κυβέρνησης. Αναμεινατε στο ακουστικό σας.

Σιγά μη βγουν
|

Στην Αττική

Θα παίζουμε πάλι τις παρατάσεις

Όλα... γίνονται!
|

21 Φεβρουαρίου οι Προσωρινοί Πίνακες
Ως 24 Φεβρουαρίου οι ενστάσεις
28 Φεβρουαρίου οι Τελικοί, μετά τις ενστάσεις.
Ως 24 Μαρτίου οι συνεντεύξεις (ας κόψουν το λαιμό τους τα Συμβούλια!)
27 Μαρτίου οι Πίνακες Τελικής Κατάταξης
Ως 28 Μαρτίου οι Δηλώσεις Προτίμησης.
30 Μαρτίου τα τελικά και ως 31 Μαρτίου οι Τοποθετήσεις.
Προκήρυξη εκλογών 3 Απριλίου και εκλογές την Κυριακή του Θωμά στις 24 Απριλίου, ακριβώς 21 μέρες μετά, που είναι και η ελάχιστη προθεσμία από την προκήρυξη ως τις εκλογές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ