Διευθυντές Πρ. ΕΠΑΛ: Ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας υποψηφίων

20/02/2023

Άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας ο  προσωρινός   αξιολογικός  πίνακας για την πλήρωση με επιλογή θέσεων Διευθυντών/τριών Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (Π.ΕΠΑ.Λ.)

Οι υποψήφιοι δύνανται να υποβάλουν ένσταση κατά του προσωρινού πίνακα που έχει αναρτηθεί εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησής του ήτοι από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 00:05 έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:59 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου α)  protocol@minedu.gov.gr  και β) μέσω της ίδιας ειδικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων https://www.iep.edu.gr/services/pepal_directors/  λόγω τεχνικού ζητήματος

Σχόλια (1)

ΕΜ
|

Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μου πει γιατί δεν μπορώ να υποβάλλω την ένσταση μοριοδότησης στην ιστοσελίδα που μας δίνεται παραπάνω;
Όταν πάω να την υποβάλλω , μου βγαίνει μήνυμα που μου λέει ότι δεν έχω γράψει κάποιο κείμενο και δεν μπορεί να γίνει δεκτή η υποβολή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ