Διευθυντές Σχολείων: Εκδόθηκε μετά από ένα δίωρο διορθωμένος πίνακας

ΔΔΕ: "Εκ παραδρομής αναρτήθηκε λάθος πίνακας κι έγινε η απαραίτητη διόρθωση".

22/02/2023

Άκουσε το άρθρο

Διορθωμένο πίνακα μοριοδότησης των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων ανάρτησε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας.

Συγκεκριμένα χθες, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα αναρτήθηκε ο πίνακας με την μοριοδότηση των υποψηφίων Διευθυντών.

Από αυτόν τον πίνακα ενημερώθηκαν οι υποψήφιοι οι οποίοι  με αγωνία περίμεναν  για να πληροφορηθούν τα μόρια που τους έβαλε το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής.

Ωστόσο, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, αυτός ο πίνακας "εξαφανίστηκε" από τον ιστότοπο της ΔΔΕ Γ΄Αθήνας.

Όσοι υποψήφιοι   εντόπισαν την "εξαφάνιση" του πίνακα άρχισαν να αναρωτιόνται τι συμβαίνει.

Μετά από ένα δίωρο περίπου, στις 8 το βράδυ στον ιστότοπο της Γ ΔΔΕ Αθήνας αναρτήθηκε νέος διορθωμένος πίνακας.

Το esos επικοινώνησε με την Διευθύντρια της Γ ΔΔΕ Αθήνας Δ. Μακρή, η οποία μας δήλωσε ότι "εκ παραδρομής αναρτήθηκε λάθος πίνακας κι έγινε η απαραίτητη διόρθωση".

Σχόλια (5)

Λάθος μου μεγάλο και μοιραίο τί πληρώνω Θεέ μου πιο αμάρτημα
|

Σε τι ήταν δηλαδή λάθος ο πίνακας? Τι διαφορές είχε, σε σχέση με τον σωστό? Ποιος θα καθησυχάσει τους υποψηφίους που είδαν διαφορές στα μόρια (τα δικά τους ή συνυποψηφίων τους) ότι τώρα έγιναν όλα σωστά?

ΘΑΠΗΔΗΧΤΩΑΠΤΟΠΑΡΑΘΥΡΟ
|

@ΤΡΥΚ
Είχε ο καλυτερότερος τέτοια παράθυρα (πόρτες, καμινάδες, φωταγωγούς) που να επέτρεψαν τέτοια τρυκ??? Άριστα λέμε και κλαίμε....

ΤΡΥΚ
|

Σε κάποιες δ/νσεις έγιναν τα εξής:υποψήφιοι δήλωσαν μόνο 4 χρόνια δ/ντές(κι ας είχαν 10 ή 15) για να λάβουν όλα τα μόρια δ/ντή(4χ1,5=6μόρια).Με αυτό το τρυκ έλαβαν και μόρια συμβουλίων (μέχρι 3) και μόρια ΕΔΕΑΥ και τα συναφή,τα οποία ήταν επικαλυπτόμενα και δεν τα δικαιούνταν γιατί ο νόμος είναι ξεκάθαρος.

Ευθυμία
|

Τους διευθυντές όμως που εκ παραδρομής έκαναν λάθος δεν τους έδωσαν τη δυνατότητα διόρθωσης...

Όλο και πιο άριστο το θρίλερ
|

- Ποιά ήταν τα λάθη του πρώτου πίνακα?
- Τον δημοσίευσαν χωρίς να τον ελέγξουν?
- Μετά από δύο ώρες, ανακάλυψαν μόνοι τους τα λάθη?
ΥΓ. Μόνο το "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" είχε τέτοια μυστήρια και αγωνία.... και εκεί είχαν τουλάψιστον και τον Πουαρό για να λύσει το μυστήριο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ