Επίτιμος διδάκτορας του ΕΚΠΑ θα αναγορευθεί ο Οδ. Ζώρας

22/02/2023

Άκουσε το άρθρο

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναγορευθεί  ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,   Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την  1η Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Ομ. Καθηγητής κ. Ο.-Ι. Ζώρας έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και διατελεί Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο.

Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Εμμανουήλ Πικουλή.

Ομιλία του τιμωμένου ομότιμου καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα με τίτλο: “Πανεπιστήμιο και Έρευνα Ιατρική Εκπαίδευση”

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ