Σίτιση εκπαιδευτικών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης

23/03/2023

Άκουσε το άρθρο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης, κατόπιν συμφωνίας με την αρμόδια υπηρεσία της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, σας ενημερώνει ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα σίτισης:

α) των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες και εντός του τόπου διαμονής

β) Επίσης δικαιούχοι σίτισης είναι και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί για περιορισμένο αριθμό ατόμων και ανάλογα με τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών της Λέσχης.

Η σίτιση στη Λέσχη Κοζάνης, των περιπτώσεων α και β αφορά τους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη της ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της ΕΛΜΕ Κοζάνης, συμπληρώνουν και υπογράφουν τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) ή εκδίδουν την υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr, και μπορούν να την αποστείλουν στο e-mail του Τμήματος Β Οικονομικού - Μισθοδοσία Μονίμων Εκπαιδευτικών της ΔΔΕ Κοζάνης, misthod@dide.koz.sch.gr

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αντίστοιχα, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής τους ως μέλη της ΕΛΜΕ Κοζάνης μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΛΜΕ Κοζάνης μέσω του e-mail elmekoza@gmail.com

Τα μέλη της ΕΛΜΕ που επιθυμούν να σιτίζονται στη Λέσχη Κοζάνης, θα πρέπει πρώτα να αποστείλουν τα ατομικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, σχολείο υπηρέτησης, ιδιότητα: αναπληρωτής/μόνιμος, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ΕΛΜΕ Κοζάνης στο e-mail elmekoza@gmail.com

*Υπενθυμίζεται ότι οι αναπληρωτές οι οποίοι υπηρετούν εκτός του τόπου διαμονής τους έχουν τη δυνατότητα να σιτίζονται δωρεάν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ανεξάρτητα από την εγγραφή τους στην ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ
Ο Πρόεδρος  Σκόρδας Ιωάννης
Η Γενική Γραμματέας Πάτσιου Αναστασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (7)

@Δώρα
|

Αλήθεια κάνεις λόγο τα 2 ευρώ για το γεύμα; Σεν το πιστεύω. Ας είχαμε κι εμείς τη δυνατ΄τοητα με 5 ευρώ θα το θεωρούσαμε ειτυχία.

Δώρα
|

Είμαι αναπληρώτρια σε περιοχή της Ανατολικής Κρήτης( πιο ανατολικά δε γίνεται) . Από την αρχή της σχολικής χρονιάς μας δόθηκε η δυνατότητα να παίρνουμε φαγητό από τη λέσχη αξιωματικών αεροπορίας της πόλης , οχι όμως δωρεάν. Το κάθε γεύμα κοστίζει από 2 έως 4 ευρώ. Πως στην Κοζάνη κατάφεραν να παρέχεται δωρεάν η σίτιση ;;;;;;;;Μαγδαλινή- Ελένη ακούς;;;;;;;;

Γιάννης
|

Και σε Άλλες περιοχές. Καλή κίνηση. Οποίος δε θέλει δεν είναι υποχρεωτικό.

Αριστεία, όχι αστεία
|

-Με την καραβάνα σε δυάδες για συσσίτιο. Εμπρός μαρς! Ένα δυο!
-Αριστα! Ηγούμαστε....

Εργατομητέρα
|

Στο Σχέδιο Δράσης του υπ. Παιδείας για το 2023 προβλέπεται να θεσμοθετηθεί η πανελλαδική σίτιση των εκπαιδευτικών στις ΛΑΦ ή θα αφεθεί η σίτισή τους στις συμφωνίες και τη δράση των "κακών συνδικαλιστών"? Μια έξυπνη λύση είναι να ενταχτούν οι εκπαιδευτικοί στο υπουργείο Άμυνας ως ΕΠΟΠ, με συγχώνευση των υπουργείων θρησκευμάτων και άμυνας. Θα δικαιούνται αυτοδικαίως σίτιση!

α ρε συνάδελφε που λες και μπράβο
|

Βάσις, Φρουρά, Εξηκονταρχία .........
Την Κυριακή θ’ ακούσουμε την μπάντα

Πιτσιφλής
|

Και οι δάσκαλοι, βρε παιδιά!
Και οι δάσκαλοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ