Νέα απόφαση (ΦΕΚ): Πότε λήγουν τα μαθήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια

Πότε θα διεξαχθούν οι εξετάσεις

05/04/2023

Άκουσε το άρθρο

Με νέα απόφαση της υφ. Παιδείας Ζ. Μακρή, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2022-2023:

α. Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 30ή Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη.

β. των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 18η Μαΐου 2023, ημέρα Πέμπτη.

Για την Α' και  Β' Λυκείου  οι ενδοσχολικές εξετάσεις   θα ξεκινήσουν στις 23 Μαΐου   και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου και οι απολυτήριες για τη Γ' Λυκείου στις 30 Μαΐου.

Για τα Γυμνάσια οι   εξετάσεις θα ολοκληρωθούν    στις 15 Ιουνίου (σ.σ. στις 19 και 22 Μαΐου τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω εκλογών).

Οσον αφορά στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά  Σχολεία το διδακτικό έτος θα λήξει κανονικά στις 15 Ιουνίου.

Το έτος κατάρτισης στα ΙΕΚ λήγει στις 30/6/2023.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις   θα πραγματοποιηθούν :

  •         Στα  ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια,    στις 2, 6, 8 και 12 Ιουνίου.
  •         Στα  ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια,   στις 1, 3, 7, 9, 10, 13, 15 και Ιουνίου.
  •         Στα ειδικά μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα   από 17 έως και 29 Ιουνίου .

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σχόλια (2)

Περιμένω
|

Τις δύο στο ορθό να ορθώσουν το τελικό παρατασικό

Ε.Τ.
|

Αυτό είναι το 1ο σχετικό χρονοδιάγραμμα ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ