Διευκρινίσεις σχετικά με την υπηρεσία στελεχών εκπαίδευσης

18/04/2023

Άκουσε το άρθρο

Με αφορμή τις τοποθετήσεις των διευθυντών στα πρότυπα και στα πειραματικά σχολεία (των ΠΕΠΑΛ συμπεριλαμβανομένων) και τις επικείμενες τοποθετήσεις διευθυντών σχολικών μονάδων, τονίζεται ιδιαίτερα η παρ. 4 του άρθρου 100 του ν. 5043/2022 (Α’ 91) σύμφωνα με τις οποίες προϊστάμενοι εκπαιδευτικών θεμάτων και διευθυντές σχολικών μονάδων παραμένουν στη θέση που κατέχουν πριν από την τοποθέτησή τους και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι να αναλάβουν υπηρεσία.

Εκ της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΠΕ & ΔΕ​ του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Σχόλια (4)

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
|

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ Ή ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ?

Κώστας
|

Αγαπητό esos,
Υπάρχουν και άλλες θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης που έμειναν κενές και στην Αττική και στη Στερεά Ελλάδα, μετά την τοποθέτηση των Συμβούλων Εκπαίδευσης και μάλιστα μεταξύ αυτών και η Πρωτοβάθμια Α Αθήνας, η μεγαλύτερη πανελλαδικά....
Τι θα γίνει;
Πάλι καθυστερήσεις;
Υπάρχουν πίνακες;
Αγαπητό esos αν μπορείς μας πληροφορείς...

Αγαπητό εσος
|

Πώς θα καλυφθεί η κενούμενη θέση Δντη Πειραματικού που ανέλαβε σύμβουλος?
Θα οριστεί αναπληρωτής? Τη Δευτέρα γίνεται η κλήρωση για τα Πειραματικά, δεν υπαρχει καμία ενημέρωση επ αυτού.Το σχολείο φαίνεται ακέφαλο.

Γιώργος
|

Πότε θα καλυφθει η κενή θέση Διευθύντριας Δ. Εκπαίδευσης η οποία τοποθετήθηκε σε θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ