Τοποθετήσεις νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης σε τρεις Διευθύνσεις της Αττικής

Οι κενές θέσεις προέκυψαν μετά την τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης και Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

19/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Την τοποθέτησης νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026, στις τρεις κενές θέσεις Διευθύνσεων Εκπαίδευσης οι οποίες προέκυψαν μετά την τοποθέτηση Συμβούλων Εκπαίδευσης και Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα:

  • Η Ευαγγελία Καραγιάννη, ΠΕ 70 τοποθετείται ως Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας.
  • Η Κωνσταντίνα Κολλιοπούλου ΠΕ70 ως Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής.
  • Ο Σταύρος Κωτσάκης ΠΕ86, ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής.

Οι τοποθετούμενοι, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους κατά τα οριζόμενα στην περ. γ) του άρθρου 46 του ν. 4823/2021.

Οι τοποθετούμενοι υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός τριών εργασίμων ημερών από σήμερα.

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ