Ερωτηματολόγιο για την αποτίμηση διδακτικής ενότητας «Εργαστήρια Δεξιοτήτων»

Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

20/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Εγκύκλιο για την αποτίμηση διδακτικής ενότητας   «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» κατά το σχολικό έτος 2022-2023, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Με την εγκύκλιο καλούνται  οι Προϊστάμενοι/νες, οι Διευθυντές/τριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων και οι Διευθυντές/τριες των Γυμνασίων όλων των τύπων των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν τη συγκεκριμένη ενότητα, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αποτίμησης  εντός του χρονικού διαστήματος από σήμερα  Τρίτη 20 Ιουνίου   έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Το ερωτηματολόγιο θα διανεμηθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο   με θέμα «Αποτίμηση της διδακτικής ενότητας “Εργαστήρια Δεξιοτήτων” στο πρόγραμμα σπουδών των σχολικών μονάδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, κατά το σχολικό έτος 2022-2023» στη γραμματοθυρίδα κάθε σχολικής μονάδας.

Σχόλια (6)

;;;
|

Και πότε ακριβώς θα σταλεί το ερωτηματολόγιο; Και οι αναπληρωτές που κάναμε εργαστήρια και ειμαστε απολυμένοι; Απλά ερωτήματα....

μμ
|

Και όπως πάντα όλα στο τέλος της χρονιάς...λίγα έχουμε μας ήρθε και άλλο στο κεφάλι μας...περισσότερη δουλειά με τα ίδια λεφτά!πώς γίνεται αυτό;εύκολα όταν παίρνεις τέτοιο ποσοστό στις πρώτες εκλογές...περαστικά μας!

αριστα 10
|

οι δεξιότητες

Ελένη
|

Δεν μας παρατάνε....

Τώρα;
|

Είναι σοβαροί; Τα δημοτικά κλείνουν αύριο. Στέλνουν παράνομη της τελευταίας μέρας και θέτουν προθεσμία σε περίοδο άδειας των δασκάλων; Στέλνουν εγκύκλιο τώρα ενώ ξέρουν πως γίνονται αλλαγές διευθυντών στα σχολεία; Ποιος διευθυντής θα το συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, ο απερχόμενος ή ο νυν;

Βιβή
|

Νωρίς νωρίς το θυμήθηκαν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ