Πρυτανικές εκλογές ΕΜΠ: Η νέα προκήρυξη μετά το "ναυάγιο" των εκλογών για την ανάδειξη των εξωτερικών μελών

Στις 19 Σεπτεμβρίου οι νέες εκλογές

22/06/2023

Ενημερώθηκε: 22/06/2023, 12:10

Άκουσε το άρθρο

Την προκήρυξη νέων  εκλογών για την ανάδειξη των έξι (6) εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εξέδωσε ο Πρύτανης του Εθνικού  Μετσόβιου Πολυτεχνείου Α. Μπουντουβής.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε  η 19η Σεπτεμβρίου 2023 , ημέρα Τρίτη. Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.) και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 26η Σεπτεμβρίου 2023 , ημέρα Τρίτη και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η 20η Ιουλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδος 3:00 μ.μ.

Εξωτερικά μέλη

Επίσης ο Πρύτανης του ΕΜΠ εξέδωσε διεθνή δημόσια πρόσκληση για την ανάδειξη των εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίστηκε η 24η Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα Ελλάδας 3:00 μ.μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ