Υπερωρίες σε 52 υπαλλήλους για επείγουσες ανάγκες υπηρεσιακών μεταβολών, διορισμών και προσλήψεων

23/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Δύο συνεργεία   υπερωριακής απασχόλησης αποτελούμενο από 23 και 29  υπαλλήλους των Διευθύνσεων Υπηρεσιακής Κατάστασης και Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Διορισμών και Προσλήψεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  ς έως και Δεκέμβριο του 2023, συγκροτήθηκαν  στο υπουργείο παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες και επείγουσες ανάγκες της υπηρεσίας και συγκεκριμένα:

  • Aνασυγκρότηση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ- ΕΒΠ.
  • Η έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης.
  • Η έγκαιρη ολοκλήρωση ανάπτυξης και εφαρμογής της διαδικασίας αξιολόγησης εκπ/κών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ.
  • Η έγκαιρη κατάθεση απόψεων σε εκδικαζόμενες αιτήσεις ακύρωσης.
  • Προσλήψεων εκπ/κού προσωπικού ΠΕ και ΔΕ για την κάλυψη κενών που δημιουργούνται κατά το τρέχον σχολικό έτος.
  • Διενέργειας του συνόλου των ενεργειών για το διορισμό και την πρόσληψη εκπ/κών, για την άμεση κάλυψη των κενών των σχολικών μονάδων και την εύρυθμη λειτουργία τους, ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ