Αποσπάσεις: Στο τέλος της άλλης εβδομάδας από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

23/06/2023

Άκουσε το άρθρο

Του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ  Ν. Φασφαλή

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Τετάρτη 28 Ιουνίου, την Πέμπτη 29 Ιουνίου  και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Παιδείας το ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής)από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

2. Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επειδή ήδη έχουν γίνει σχεδόν όλες οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες,εκτιμώ ότι με την προσπάθεια όλων μας μέχρι τέλους της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Σχόλια (2)

Somebody
|

Θα μας ενημερώσει κανείς τι αποφάσισε για τις μετατάξεις το ΚΎΣΠΕ, όπως ενημέρωσαν οι αιρετοί για το ΚΥΣΔΕ;;;

Στράτος
|

Οι αποσπάσεις σε φορείς, που προηγούνται αυτών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, γίνονται χωρίς καμία γνώμη του ΚΥΣΠΕ, απευθείας από το Υπουργείο και βάσει των καταλόγων που αποστέλλουν οι φορείς; Γι' αυτό και δεν περιλαμβάνονται στα θέματα συνεδρίασης του ΚΥΣΠΕ;
Αυτή την αναξιοκρατική διαδικασία των αποσπάσεων σε φορείς χωρίς μόρια, χωρίς κανένα μετρήσιμο προσόν, παρά μόνο με τον "μπάρμπα στην Κορώνη", ποια κυβέρνηση θα τολμήσει να καταργήσει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ