Βίντεο από την υποδοχή και την τελετή παράδοσης- παραλαβής της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Συνεχής ενημέρωση

27/06/2023

Ενημερώθηκε: 27/06/2023, 15:48

Άκουσε το άρθρο

Η κάμερα του esos κατέγραψε την υποδοχή και την τελετή παράδοσης- παραλαβής της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Το νέο υπουργό Παιδείας  Κ. Πιερρακάκη καλωσόρισε στην είσοδο του υπουργείου ο υπηρεσιακός υπουργός Χρ. Κίττας, ενώ δεν υπήρξαν οι γνωστές εικόνες πολιτών  να υποδέχονται  το νέο υπουργό Παιδείας με χειροκροτήματα και συνθήματα.

Πρώτη κατέφθασε στο υπουργείο Παιδείας η υφυπουργός Ζέττα Μακρή, συνοδευόμενη από τον γιο της Κωνσταντίνο

Πρώτη ημέρα στο υπουργείο η νέα υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου

Σχόλια (2)

Αναπληρωτρια
|

Όσους θέλουν διορισμούς με γραπτό ασεπ ενώ τόσοι αναπληρωτές πρέπει να γυρίζουν όλη την Ελλάδα μένοντας εκτός διορισμών υποδαυλίζουν την ψήφο τόσων αναπληρωτών στην ΝΔ.

Δον Κιχώτης
|

Καλή αρχή!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ