Κανονικά η έκδοση τίτλων σπουδών παρά το γεγονός ότι μετονομάστηκε το υπ. Παιδείας και χρειάζεται αλλαγή του λογότυπου

28/06/2023

Ενημερώθηκε: 28/06/2023, 17:47

Άκουσε το άρθρο

Κανονικά συνεχίζεται η έκδοση τίτλων σπουδών με το παλαιό λογότυπο του υπουργείου Παιδείας (σ.σ. σε κάποια σχολεία δεν έχουν εκδοθεί ακόμη), καθώς δεν υπήρξε καμία οδηγία από το υπουργείο Παιδείας.

Κανονικά θα έπρεπε όσοι τίτλοι σπουδών εκδίδονται από σήμερα να έχουν λογότυπο  του υπουργείου και σφραγίδα με τη νέα ονομασία  "υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού", διότι μελλοντικά μπορεί οι κάτοχοί των να έχουν πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι τα Γυμνάσια και Λύκεια κλείνουν σε   σε δύο ημέρες και από Δευτέρα θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία οι νέοι  διευθυντές.

Σχόλια (3)

Στράτος
|

Στη Διάυγεια πάντως σήμερα ανέβηκαν έγγραφα υπηρεσιών του Υπουργείου που έχουν το παλιό λογότυπο. Άλλωστε ο νέος τίτλος του Υπουργείου δεν έχει ακόμη προστεθεί ούτε στη Διαύγεια.

Θύμιος
|

Ντροπή παντως.
1. Για τις μετονομασίες υπουργείων, λες και ήταν απαραίτητο. Ας λεγόταν σκέτο παιδείας και ας είχε υφυπουργεία. Κανένας δεν υπολογίζει ότι εκατοντάδες κόσμου θα ασχολούνται με αυτή την αλλαγή αντί να κάνουν σοβαρή δουλειά.
2. Γιατί μπορεί να είναι άκυρος ένας τίτλος επειδή άλλαξε όνομα το υπουργείο και τυπώθηκε το παλιό λογότυπο.

ανθυπολεπτομέρειες
|

έχουν γίνει και άλλη φορά και λάθη , κανείς δεν το παίρνει πρέφα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ