Εκδήλωση συνεργασίας του ΓΠΑ με φορείς έρευνας και εκπαίδευσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

28/06/2023

Ενημερώθηκε: 28/06/2023, 15:16

Άκουσε το άρθρο

Εκδήλωση συνεργασίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με φορείς έρευνας και εκπαίδευσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 11.00 στην αίθουσα τελετών του Ιδρύματος (Ιερά Οδός 75).

 Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί η δημιουργία ενός κοινού εργαστηρίου έρευνας (Joint Research Lab) σε θέματα αγροδιατροφής μεταξύ Ελλάδας και Κίνας και η σύναψη σχετικού μνημονίου συνεργασίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο υπουργός Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων (Agriculture and Rural Affairs) Mr. Tang Renjian, ο Πρύτανης του Shandong Agricultural University καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του υπουργείου και του Πανεπιστήμιου.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ